Bianca Ingrossos försvar efter kritiken mot Alice Stenlöf

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf avlutade sin podd och förändrade sin relation markant.
Efter att Alice nu mötts av hårda ord på Instagram väljer den tidigare bästa vännen Bianca att göra ett oväntat drag.

Alice Stenlöf, 24, och Bianca Ingrosso, 25, var länge ett riktigt radarpar. Tillsammans drev de den populära podcasten Alice och Bianca – Har du sagt A får du säga B. I maj förra året tog de sitt poddande till en ny nivå och fyllde Globen för en livepodd. Men efter detta dröjde det bara några månader innan duon meddelande att podden plötsligt skulle komma att läggas ner.

Alice och Bianca splittrades

Podcast-kollegorna som även var bästa vänner privat syntes innan dess umgås frekvent. Gällde det inte jobbrelaterade saker så hängde de även privat under mysiga middagar eller hemmakvällar. Men den avslutade podd-tiden kom även att innebära slutet för detta. Från att ha synts på varandras sociala medier, dök varken Alice eller Bianca upp på varandras uppdateringar längre.

Sedan dess har de umgåtts någon gång då och då men att de idag inte är lika nära är märkbart. I somras öppnade Alice även upp om sanningen bakom sprickan i relationen.

– Vi hade en väldigt intensiv relation i och med att vi både jobbade ihop och var bästa vänner. Vi delade väldigt mycket under en intensiv period. Jag tror att det var nyttigt för oss att testa att ha en relation där vi inte jobbar ihop, att få låta det vara helt utan krav, sa då Alice i en video på Youtube.

Hon förklarade även att duon än idag försöker att hitta tillbaka till sin vänskap för att de fortfarande finns mycket kärlek mellan dem.

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso

Foto: Karin Törnblom/TT

Håra kritiken efter publicerade bilden

Bianca jobbar idag hårt med både sociala medier, tv-program och egna företag. Nyligen avslöjade även Alice att hon nu också startar upp ett eget företag. För Alice del blir det fullt fokus på mode och nyheten har snabbt spridit sig bland fansen på sociala medier.

Influencern har däremot tvingats motta både ris och ros på senaste. Efter att ha postat en bild iklädd endast kostymbyxor med bar överkropp kom en riktig kritikstorm. De hårda orden resulterade i att Alice plockade ner sin post.

”Jag vill bara att ni ska veta att jag har tagit del av kritiken kring min post jag publicerade igår där jag bar kostymbyxor med bar överkropp. Jag valde att ta ner den då min mening aldrig var att provocera eller kränka någon genom att lägga upp den”, skriver Alice och forsätter:

”Jag måste i regel alltid markera mina poster innehållande någon något från mitt egna varumärke som reklam, oavsett hur mycket eller lite ett plagg syns u bild. Tanken med posten var därmed egentligen inte i reklamsyfte, då man knappt ser plagget jag bär. Jag tycker personligen att frågan där kvinnokroppen sexualiseras i relation till att få beställa över hur mycket/lite man väller att visa är väldigt komplex.”

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bianca Ingrossos ord om Alice Stenlöf

Nu väljer Bianca att göra ett oväntat drag kring detta. Oavsett hur nära hon och Alice egentligen är idag så väljer hon nu att ge sig in i diskussionen och stötta den tidigare bästa vännen.

”Att hon ens ska behöva förklara sig…men ingen formulerar sig mer väl än Alice Stenlöf”, skriver Bianca i sin Instagram story.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos tårar – efter triangeldramat med Lovisa och Philippe

LÄS OCKSÅ: Alice Stenlöf och Jireel visar sig i offentligheten – efter romansryktet

FOTO: Karin Törnblom/TT/Johan Jeppsson/TT

Senaste nytt