Bianca Ingrossos fina ord till Jessica Wahlgren

Jessica Wahlgren

Det är snart åtta år sedan Linus Wahlgren och exfrun Jessica Wahlgren valde att gå skilda vägar.
Men än i dag är Jessica en självklar del av familjen Wahlgren.
Efter att hon berättat om de tuffa känslorna kring skilsmässan går nu Bianca Ingrosso ut med ett hyllande inlägg till Jessica på Instagram.

Jessica Wahlgren, 45, är en given del av familjen Wahlgren. Förutom att hon är Pernilla Wahlgrens ständigt närvarande sylist är dem båda också bästa vänner. Men relationen har inte alltid varit helt enkelt då Jessica tidigare var gift med Pernillas yngre bror, Linus Wahlgren, 43.

Det var på en fest som Linus och Jessiica möttes för första gången. Men trots att dem båda kom bra överens och utbytte telefonnummer med varandra uppstod det knappast någon kärlek vid första ögonkastet. I en intervju har Jessica berättat att Linus i själva verket skulle ringa tv-profilen Jessica Almenäs då han ringde fel och i stället hamnade hos sin blivande hustru. Med tiden uppstod en romans och 2007 gifte sig Jessica och Linus i Lidingö kyrka. Tillsammans har de barnen Linn och Colin.

Men kärleken höll inte och fem år efter vigseln lämnade paret in en gemensam skilsmässoansökan.

Sanningen bakom skilsmässan

I podcasten Bathina – en podcast berättar nu Jessica om förhållandet med Linus – och den verkliga anledningen bakom uppbrottet. Trots att separationen i sig inte var speciellt dramatisk säger Jessica att hon upplevde tiden kring uppbrottet som väldigt tuff.

– Vi är verkligen bäst som vänner. Vi hade en turbulent relation. Vi funkar jättebra som vänner och inte alls bra som par, säger Jessica i podcasten och fortsätter sedan:

– Vi hade det ganska turbulent från start. Vi är båda två extremt envisa och temperamentsfulla. Vi skilde oss inte för att vi inte älskade varandra, det var för att vi bråkade sönder.

Beslutet att gå skilda vägar var dock inte enkelt och Jessica berättar i podcasten  att hon i bland kan känna sorg över att det blev som det blev.

Biancas fina drag

Men någon infekterad relation är det inte tal om mellan Linus och Jessica i dag. De båda är goda vänner och inte sällan ses de på familjedagar hemma hos Pernilla. Jessica har även synts flera gånger i tv-programmet Wahlgrens värld där Pernilla Wahlgren tillsammans med dottern Bianca Ingrosso är frontpersoner. Att även Bianca har en fin relation med Jessica är tydligt.

Kort efter att Jessica deltagit i Bathina – en podcast valde Bianca att lägga upp en bild på sin morbrors exfru tillsammans med en hyllande text.

“Vackrare får man leta efter”, skriver Bianca till bilden som hon lagt upp på Instagram Story.