TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrossos erkännande om plötsliga livsförändringen

22 maj, 2020 
Bianca Ingrosso
Med ett hektiskt liv som Bianca Ingrossos är det viktigt att få möjlighet att sova ut och återhämta sig.
Men nu berättar influencern om de händelser som drabbat henne under de senaste nätterna.
– Det är obehagligt alltså, det är inte trevligt, säger Bianca i en ny video på Youtube.
Annons
Pernillas stora livsförändring för barnens skullBrand logo
Pernillas stora livsförändring för barnens skull

Bianca Ingrossos följare får ständigt hänga med i hennes liv genom sociala medier. När hon inte har sin egna kamera i högsta hugg så har hon teamet bakom Wahlgrens värld efter sig. Med över en miljon följare på Instagram är hon idag en av Sveriges främsta influencers och många följer hennes liv dagligen.

Under årens gång har hon och pojkvännen Philippe Cohen haft ett på och av-förhållande och följarna har fått ta del av både skratt och tårar då paret återförenats och gått i sär flertal gånger. Idag är Bianca och Philippe återigen tillsammans och bor nu dessutom ihop. Bianca har flertal gånger bekräftat det nya livsbeslutet och förklarat att Philippes bror bor i hans lägenhet vilket lett till att hon och kärleken nu bor tillsammans i hennes lägenhet.

Ärliga orden om tuffa tiden

Men även om relationen med Philippe är tillbaka på banan och paret ofta delar med sig av glada videon och uppdateringar så visade det sig häromveckan att Bianca inte mådde helt bra. Det var i en Youtube-video som hon delade med sig av tankarna kring sitt mående.

Annons

– Jag är allmänt nere, oinspirerad, vill helst inte umgås med människor, är jättelåg på energi, vill inte göra så mycket om dagarna. Och det är trist för det här är inte jag, säger hon och fortsätter:

– Jag orkar inte må bra just nu, jag orkar inte peppa mig själv. Jag orkar faktiskt inte tänka positivt, det enda jag vill göra är att kolla på en bra film, bara få döda tid och sen tag tag i det en annan dag.

Bianca Ingrosso kunde inte sätta fingret på vad som fick henne att må dåligt men stöttades snabbt av följarna i kommentarsfältet.

”Det är obehagligt”

Nyligen kom det en ny uppdatering från Bianca gällande hennes liv. I den nya videon berättar hon om de händelser som plötsligen drabbat henne under de senaste nätterna.

– Jag har inte sovit gott inatt. Jag drömmer så mycket mardrömmar just nu. Det är obehagligt alltså, det är inte trevligt, säger Bianca i videon och fortsätter:

– Jag vaknar upp varje morgon och är helt dövarm, har lite huvudvärk och illamående för jag gnisslar tänderna så att Philipe vaknar. Det låter som att jag slipar en kniv liksom. Mitt ansikte är så svullet så jag vaknar alltid upp och ser ut som Shrek med finnar.

FOTO: Björn Lindahl/TT/Youtube

Annons