LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrossos erkännande om lyxköpet: ”Så mycket pengar”

04 jul, 2019 
Bianca Ingrosso
Nu berättar Bianca Ingrosso om det galna lyxköpet. ”Det är så mycket pengar att det är nya höjder”, säger vännen Alice Stenlöf till henne i deras podcast.
Annons
Efter återföreningen: Phillipes kärlekhyllning till BiancaBrand logo
Efter återföreningen: Phillipes kärlekhyllning till Bianca

Bianca Ingrosso, 24, är både influencer och tv-profil och syns bland annat i familjens realityserie Wahlgrens värld. Nu är hon även aktuell med sitt nya sminkmärke Caia Cosmetics som säljer slut på alla nya produkter direkt. I podden ”Har du sagt A för du säga B” som hon har tillsammans med Alice Stenlöf berättar hon om den senaste succélanseringen.

– Det blev våran absolut största lansering någonsin, säger hon.

Varpå poddkollegan och vännen Alice frågar om kunderna kommer få sina beställningar i tid med tanke på hur många ordrar som lagts.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi tog in 25 man extra på vårt lager som ska packa och skicka ut i helgen, så jag hoppas det, säger hon i podden.

Ville unna sig något fint

I podden fortsätter de prata om Bianca Ingrossos succé med sminkmärket. Tv-profilen säger att det kändes så bra efter jobbet i helgen att hon ville belöna sig själv.

– Då kände jag att nu ska jag unna mig, säger Bianca Ingrosso.

Annons

Hon följde med sin vän som skulle köpa ett smycke i en smyckesaffär i Stockholm. Väl där blev även Bianca Ingrosso sugen på att inhandla något till sig själv, och det blev en ring.

– Det var ju en spontan unning, säger Alice Stenlöf.

– Ja, jag skulle inte ens dit i början då jag skulle till Chanel egentligen. Men den var bara så fin när den låg där, och då skrev jag till min ekonom. Jag är ofta väldigt snål mot mig själv, det ska mycket till innan jag unnar mig. Men ja nu tyckte jag att denna var så fin så jag testade den. Sen sa min vän ”nu unnar du dig”, säger Bianca Ingrosso.

Tv-profilen säger att kostnaden för ringen kändes alldeles för dyr till en början. Vad den kostar nämner hon inte, men det framgår att den har varit väldigt dyr.

– Det är så mycket pengar att det är nya höjder, säger Alice Stenlöf.

– Ja det var inte riktigt planerat, men jag tänkte att den är fin och jag kan ha den resten av mitt liv och det är en grej. Jag kan ge den till min dotter sen, säger Bianca Ingrosso.

FOTO: TT

Annons