Bianca Ingrossos erkännande – efter Lovisa Worges beslut

Bianca Ingrosso och Lovisa Worge

Bianca Ingrosso och assistenten Lovisa Worge är goda vänner.
Men nu visar sig Lovisa ha tagit ett beslut som innebär stora förändringar i relationen.
– Man känner sig lite ensam igen, säger Bianca i en video på sin Youtube-kanal.


Bianca Ingrosso, 25, är idag en av Sveriges främsta influencers. På Instagram har hon över en miljon följare, hon driver flera egna företag och syns ofta tv-rutan. I reality-programmet Wahlgrens värld kan tittarna följa Biancas och hennes familjs liv. Men det är inte bara där som fansen kan följa Bianca. Hon driver dessutom en stor Youtube-kanal där hon flitigt publicerar videoklipp från sin vardag.

Nära relationen till assistenten

Biancas liv är hektiskt och hon har ständigt många bollar i luften. Detta resulterade i att hon härom året skaffade sig en assisten. Det var i Wahlgrens värld som Lovisa Worge, 23, för första gången syntes till. Bianca höll då i en arbetsintervju och det var just Norrköpings-tjejen Lovisa som skulle komma att få jobbet. Sedan dess har Lovisa ständigt synts vid Biancas sida. Duon som dagligen arbetar tillsammans har även blivit nära vänner privat, vilket innebär att de flitigt umgås.

Bianca har tidigare berättat att Lovisa är den första vännen som hon känner sig bekväm att säga att hon älskar och att hon aldrig tidigare haft någon som Lovisa i sitt liv.

Lovisa Worges beslut orsakar förändring

Vänskap är ett ämne som Bianca ofta tar upp i sina kanaler. Hon har nämligen varit öppen med att vänskapsrelationerna i hennes liv inte är de allra enklaste. I en ny video på Youtube-kanalen kommer hon återigen in på ämnet.

– Ni har ju sett mig prata om att jag känner mig ensam ibland och har lite svårt med vänner. Nu går vi in i en period där det är ledighet och då brukar man ju vara mer ensam, säger Bianca i videon.

Under början av sommaren har Bianca och Lovisa spenderat mycket tid tillsammans. Bland annat har de gett sig iväg för en festhelg i Båstad som kritiserats hårt. Men nu visar sig relationens framtid komma att se annorlunda ut – Lovisa har nämligen tagit ett visst beslut, berättar Bianca.

– Jag har inte känt någon ångest över det alls, att sommaren nu kommer, för jag trivs så himla bra i mitt egna sällskap. Men idag fick jag liksom sådär, Phillipe är i Göteborg, Lovisa åker till sitt landställe idag för hon får semester. Hon har semester tills i början av augusti. Alla mina kompisar är iväg på vift och då fick jag en liten sådan där ouf, man känner sig lite ensam igen, säger Bianca.

Bianca förtydligar att hon inte klagar på situationen utan att hon bara vill visa att det är många som känner sig ensamma ibland.

FOTO: Youtube/Johan Jeppsson/TT