TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrossos dyra klädmiss: “Sjukaste jag varit med om”

30 jul, 2019 
AvStina Dahlgren
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrossos assistent Lovisa Worge gästar podcasten Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B. Där avslöjar hon det konstigaste uppdraget hon fått av realitystjärnan. ”Det är det sjukaste jag varit med om”, berättar hon.
Annons
Efter återföreningen: Phillipes kärlekhyllning till BiancaBrand logo
Efter återföreningen: Phillipes kärlekhyllning till Bianca

Bianca Ingrosso, 24 har blivit en av Sveriges mest framgångsrika tv-profiler och influencers. Förutom att hon driver podcasten Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B tillsammans med Alice Stenlöf, 23, medverkar hon i familjens realityserie Wahlgrens värld på Kanal 5, och hon är även en av jurymedlemmarna i TV4:s tv-program Talang.

Utöver allt det har Bianca Ingrosso andra projekt som hon håller sig sysselsatt med. I november lanserade hon sitt sminkmärke CAIA vars produkter har gjort succé. Bianca Ingrosso är med andra ord en tjej med många järn i elden.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

För att hinna med allt och för att kunna få vardagen att gå runt, började influencern att leta efter en assistent i början av förra året. Bland flera tusentals sökande var det Lovisa Worge, 22, som fick jobbet. De har sedan dess kommit att bli varandras bästa vänner. De jobbar nästan dagligen med varandra och Lovisa svarar bland annat på mejl, hämtar ut paket, planerar veckorna och hjälper till att fota Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso med sin assistent Lovisa Worge
Lovisa Worge har modellerfarenhet och på hennes Instagram kan man hitta bilder på henne och Bianca Ingrosso poserande ihop.

Gästas av Bianca Ingrossos assistent Lovisa Worge

I den här veckans avsnitt av Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B så är det just Lovisa Worge, samt Alice Stenlöfs assistent Lucas Armando Feola som tar över.

Annons

– De är på lite semester och bad två praktikanter att steppa in och ta över veckans podcast, berättar Lucas.

De får då en fråga gällande vilken den konstigaste arbetsuppgiften de har fått från sina chefer är. Lovisa Worge berättar då om när Bianca Ingrosso var på resande fot och kom hem igen.

– Bianca hade varit i Thailand och firat jul och nyår, packat en fet väska, så stor väska, typ 30 kilo. Packat ner fuktiga grejer, blöta bikinis, fuktigt, sandigt allting. Ska sälja sin lägenhet, ställer ner väskan i källaren och packar inte upp. Den är orörd.

Lovisa Worge står framför en vägg av gröna blad
Lovisa Worge är Bianca Ingrossos assistent.

Lovisa Worges chock över Bianca Ingrossos nota

Fyra månader senare ska Bianca Ingrosso sälja sin lägenhet och ber då Lovisa Worge att hämta väskan för att ta den till kemtvätt åt henne.

Annons

– Hon skämdes ju så mycket för det var ju använda trosor, inte för mig men för de som skulle ta emot. Så jag tar väskan typ med tång, in i bilen, raka vägen till kemtvätten, öppnade upp väskan och lukten bara…

De anställda på kemtvätten tog trots det emot väskan och kunde som tur var rädda allting som låg där. När Lovisa Worge skulle hjälpa Bianca Ingrosso med betalningen fick hon en smärre chock. Notan hamnade på 12 000 kronor.

– Den kemtvätten var inte gratis kan jag säga, det är det sjukaste jag varit med om, att kemtvätt kan kosta så mycket hade jag ingen aning om, säger Lovisa Worge.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons