Bianca Ingrossos nya chockbesked: Därför stoppas podcasten

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöfs podcast läggs på is

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöfs podcast Alice och Bianca – Har du sagt A får du säga B har blivit oerhört populär. Nu avslöjar Bianca att det förmodligen inte blir fler avsnitt i år.

Tv-profilen Bianca Ingrosso, 24och influencern Alice Stenlöf, 22, driver podcasten Har du sagt A får du säga B tillsammans. Podden har blivit väldigt stor och i juni fyllde duon hela Globen med sin showcast som innehöll bland annat artistuppträdande, heta stolen och en duett med självaste Bianca och Alice.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Showen blev hyllad av fansen och många har önskat en uppföljare, vilket det tyvärr inte ser ut att bli enligt Bianca Ingrosso. För Hänt berättar hon att det var mycket hårt arbete bakom showcasten, men att det samtidigt var bland det roligaste hon har gjort.

– Jag tror inte det. Det var så sjukt påfrestande och jobbigt att göra. Det var det roligaste jag gjort när vi väl gjorde den. Men hela uppstarten till den var faktiskt väldigt jobbigt. Kanske om några år, men inte nu inom de närmsta åren, nej, säger hon.

Hur blir det med podden då, kommer ni att fortsätta med den?

– Det vet jag inte faktiskt, nej, säger Bianca Ingrosso.

Alice Stenlöf och Bianca Ingrossos podcast läggs på is

På frågan varför de inte kommer fler avsnitt av podcasten berättar Bianca Ingrosso att hon vill försöka skala ner på jobb som handlar om hennes privatliv.

– Vi är inne just nu i en period där jag försöker att inte alla av mina jobb ska vara så personlighetssäljande som det faktiskt blir. Jag trivs denna sommar med att faktiskt vara totalt ledig och inte så himla offentlig. Podden blir nog den som inte kommer vara aktuell under 2019, säger hon.

Men i den nya säsongen av Wahlgrens värld på kanal 5 och Dplay får vi återigen se Bianca Ingrosso och hennes familj. Att stora delar av svenska folket får ta del av deras privatliv har hon vant sig vid och hon vill hellre ha det så än att folk ska spekulera och få en felaktig bild av henne och familjen Wahlgren.

– Jag lever nu och får min röst hörd och vi får en möjlighet att visa vilka vi är på gott och ont. Bättre det än att det blir som när jag var barn och alla trodde på rubrikerna och det blev så mycket rykten och skitsnack. Hellre att jag får visa vem jag är, säger hon.

Det verkar som många ändå gillar att skapa rykten om dig? 

– Ja, jag fattar inte det. Jag förstår om jag hade varit en jättetråkig person så man får skapa rykten om mig för att jag inte säger något, men jag är väl den som spyr ut min personlighet, säger Bianca Ingrosso.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Robin Lorentz-Allard/Aftonbladet/TT

Senaste nytt