LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Ingrossos chock under resan med Philippe Cohen

07 aug, 2020 
Bianca Ingrosso och Philippe Cohen
Bianca Ingrosso är på semester i spanska Palma. På resan dit fick influencern en riktigt chock, som inte verkar ha släppt än.
– Jag hade faktiskt inte åkt om det inte var för att min pappa bodde här, säger hon.
Annons
Allt om Bianca IngrossoBrand logo
Allt om Bianca Ingrosso

I början av juli lade Bianca Ingrosso, 25, upp ett Youtube-klipp som väl får ses som sommarens mest uppmärksammade vlogg. I den syntes hon festa tillsammans med sina vänner i Båstad. Det här gillades inte av vissa och en kritikstorm blåste upp.

Förutom att några av hennes följare reagerade på att det såg ut som att coronarestriktionerna inte hölls så uttalade sig även Sverige justitie- och minister Morgan Johansson (S), 50, om festkvällen och menade att Bianca Ingrosso hade gjort fel.

Hon höll dock inte med utan svarade att de visst hade restriktionerna i åtanke och att de följdes. Dessutom har hon antikroppar, har Bianca Ingrosso påpekat.

Resan efter kritikstormen

Nu är Bianca Ingrosso på semester i Palma de Mallorca i Spanien tillsammans med pojkvännen Phillipe Cohen, 26. De ser ut att ha det superhärligt, med sol och bad som varvas med middagar och drinkar.

Men allt verkar inte vara helt fritt från bryderier. I en ny vlogg delar influencern med sig avsina tankar kring att resa i dessa tider.

Annons

– Man får ta sitt eget ansvar nu. Världen måste ju fortsätta. Jag vet inte, jag följer bara restriktionerna som sägs helt enkelt, säger hon i klippet.

Hon verkar också irriterad över att folk lite hånfullt taggar in henne i olika inlägg.

– Det är så mycket folk här! Det är så kul när jag ser storys där folk taggar mig och ba: Så fort man får åka utomlands så åker alla influencers dit, säger hon och fortsätter:

– Tro mig när jag säger att jag aldrig sett så mycket folk på Arlanda, och jag har aldrig sett ett så fullsmockat flygplan som när jag åkte hit. Och det är typ bara svenskar här, säger Bianca Ingrosso.

”Var faktiskt i chock”

Hon berättar också om chocken som uppstod när hon kom till Arlanda för att ta flyget ner till Spanien.

– Alltså, det är så mycket turister och jag var faktiskt lite i chock när jag kom till Arlanda och skulle flyga. Nu ska jag inte säga någonting eftersom jag är den som flugit i väg, men jag hade faktiskt inte åkt om det inte var för att min pappa bodde här, säger Bianca Ingrosso och funderar en sekund innan hon rättar sig.

– Eller det kanske jag hade…

BilD: Björn Lindahl, Karin Törnblom/TT

Annons