Bianca Ingrossos chock efter upptäckten med Linus Wahlgren

Bianca Ingrosso och Linus Wahlgren

Bianca Ingrosso gjorde nyligen en insikt med sin morbror Linus Wahlgren.
I en ny video på sin Youtube-kanal berättar hon om chocken.
– Det är jätteobehagligt, säger Bianca i videon.

I familjen Wahlgren/Ingrosso ingår många av Sveriges främsta kändisar. Pernilla Wahlgren, 52, och dottern Bianca Ingrosso, 25, är huvudpersonerna i familjens egna realityserie Wahlgrens värld. Men även många av de andra familjemedlemmarna dyker titt som tätt upp i programmet. Tittarna kan bland annat se Pernillas föräldrar Hans Wahlgren, 82, och Christina Schollin, 82, och såklart även Pernillas andra barn Oliver Ingrosso, 30, Benjamin Ingrosso, 22, samt Theo Wahlgren, 12.

Linus beslut som splittrar familjen

Någon som däremot inte velat synas direkt i programmet är Pernillas lillebror Linus Wahlgren, 43. Även om han tagit avstånd från realityserien är han inte ett okänt ansikte för det svenska folket. Linus som har en skådespelarbakgrund är just nu aktuell i serien Bäckström.

Det är just att agera framför kameran som lockat Linus. Han är inte nämligen inte lika intresserad av att dela med sig av sitt privatliv.

– Jag har väl valt kanske att fokusera. Om jag ska synas i media så har jag valt att fokusera och synas bara när det handlar om mitt jobb som skådespelare, har Linus tidigare berättat då han gästade Malou efter tio.

Linus var tidigare gift med Jessica Wahlgren, 45, som idag är bästa vän med Pernilla och ofta syns i Wahlgrens värld.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Biancas chock efter insikten

Även om Linus inte är bekväm med att visa upp sitt privatliv så kommer han inte undan när han umgås med sin systerdotter. Bianca som driver en stor Youtube-kanal har ofta kameran i högsta hugg och filmar från många moment i sitt liv. Nyligen befanns sig både Linus och Bianca på en familjemiddag där Bianca gjorde en plötslig insikt med sin morbror. Det var när Linus satt bredvid Biancas bror Benjamin som Bianca hamnade i chock.

– Man ser typ ingen åldersskillnad på er. Det är jätteobehagligt. Linus är typ 25 år äldre, säger Bianca i en ny video på kanalen.

– Jag ser ingen åldersskillnad. Du hade kunnat varit Benjamins kompis.

Linus tar glatt emot komplimangen om hans unga utseende innan familjen fortsätter sin måltid.

Linus Wahlgren och Benjamin Ingrosso

Foto: Youtube

FOTO: Björn Lindahl/TT, Eero Hannukainen/TT

SENASTE NYTT!