Bianca Ingrossos besvikelse – efter Phillipes ord

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen

När Bianca Ingrosso fyller 25 har hon stora förhoppningar på pojkvännen Phillipe Cohen.
– Pappa friade till mamma när hon fyllde 25, säger hon Bianca 25 - årets fest.

Långintervju med Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren
Slå på ljud

Bianca Ingrossos, 25, relation med Phillipe Cohen, 25, har haft många turer. I början av året avslöjade tv-profilen att de valt att gå skilda vägar men endast ett par månader senare var paret återförenade.

Under sommaren vara Biancas relationsstatus återigen oklar och hon har knappt velat uttala sig om kärlekslivet under 2019. När Hänt träffade henne i augusti erkände hon att förhållandet med Phillipe är komplicerat.

– Jag har bara valt att, jag pratar om så mycket, så jag pratar inte om oss just nu. Men saker går upp och ner hela tiden, sa Bianca då.

I december la Bianca Ingrosso upp en video på sin Youtube-kanal där hon berättade för sina följare att hon bestämt sig för att fira jul i Göteborg tillsammans med Phillipe och hans familj. Efter julen har hon gett sin pojkvän flera offentliga kärleksförklaringar, både på Instagram och Youtube. Nu syns även Bianca och pojkvännen i Bianca 25 – årets fest på kanal 5 och Dpaly. I programmet får man se Biancas fest som under nyårsafton firades på Fåfängan i Stockholm. I första avsnittet får man se när flera familjemedlemmar håller tal till Bianca, bland annat hennes morfar Hans Wahlgren. I början av talet skojar han om hur Biancas humör går upp och ner – då det ”tagit slut titt som tätt med pojkvännen”.

– ”Det är slut med Phillipe, nu är det bra med Phillipe och mig, nu är det slut, nu är det bra”, skojar Hans i programmet.

Biancas besvikelse

I slutet av talet ger morfar Hans även en känga till Phillipe.

– Jag vill inte hetsa dig men när Pernilla fyllde 25 år så friade Emilio till henne, säger han och lägger till:

– Du behöver inte göra det, du kan göra det senare, säger han.

Efter Phillipes tal, som inte innehöll något frieri, är Bianca uppenbart besviken.

– Morfar friade till mormor på hennes 25-årsdag och pappa friade till mamma på hennes 25-årsdag, det vore inte mer än rätt, säger hon i programmet.

I en synk efter festen berättar Bianca hur hon kände när hon satt nervös och hoppades på att pojkvännen skulle fria.

– Skulle han göra det, shit snälla vilken succé. Jag skulle ha gråtit och skrikit och gud det hade varit en dröm, säger hon i programmet.

FOTO: Kanal 5/ Dplay/ TT

SENASTE NYTT!