TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Bianca Ingrossos besvikelse – efter Phillipes ord

05 feb, 2019 
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen
När Bianca Ingrosso fyller 25 har hon stora förhoppningar på pojkvännen Phillipe Cohen.
– Pappa friade till mamma när hon fyllde 25, säger hon Bianca 25 - årets fest.
Annons

Långintervju med Bianca Ingrosso och Pernilla WahlgrenBrand logo
Långintervju med Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren

Bianca Ingrossos, 25, relation med Phillipe Cohen, 25, har haft många turer. I början av året avslöjade tv-profilen att de valt att gå skilda vägar men endast ett par månader senare var paret återförenade.

Under sommaren vara Biancas relationsstatus återigen oklar och hon har knappt velat uttala sig om kärlekslivet under 2019. När Hänt träffade henne i augusti erkände hon att förhållandet med Phillipe är komplicerat.

– Jag har bara valt att, jag pratar om så mycket, så jag pratar inte om oss just nu. Men saker går upp och ner hela tiden, sa Bianca då.

I december la Bianca Ingrosso upp en video på sin Youtube-kanal där hon berättade för sina följare att hon bestämt sig för att fira jul i Göteborg tillsammans med Phillipe och hans familj. Efter julen har hon gett sin pojkvän flera offentliga kärleksförklaringar, både på Instagram och Youtube. Nu syns även Bianca och pojkvännen i Bianca 25 – årets fest på kanal 5 och Dpaly. I programmet får man se Biancas fest som under nyårsafton firades på Fåfängan i Stockholm. I första avsnittet får man se när flera familjemedlemmar håller tal till Bianca, bland annat hennes morfar Hans Wahlgren. I början av talet skojar han om hur Biancas humör går upp och ner – då det ”tagit slut titt som tätt med pojkvännen”.

– ”Det är slut med Phillipe, nu är det bra med Phillipe och mig, nu är det slut, nu är det bra”, skojar Hans i programmet.

Biancas besvikelse

– Du behöver inte göra det, du kan göra det senare, säger han.

Efter Phillipes tal, som inte innehöll något frieri, är Bianca uppenbart besviken.

– Morfar friade till mormor på hennes 25-årsdag och pappa friade till mamma på hennes 25-årsdag, det vore inte mer än rätt, säger hon i programmet.

Annons