Bianca Ingrosso: ”Jag är gjord för att bli mamma”

19 aug, 2020 
Pernilla Wahlgren, Bianca Ingrosso, Phillipe Cohen
Bianca Ingrossos relation med Phillipe Cohen har varit stormigt under flera års tid, men i dag verkar det gå hur bra som helst. Nu avslöjar influencern sin önskan om att skaffa barn.
Annons
Intervju med Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren
Intervju med Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren

För tre månader sedan hittade Bianca Ingrosso, 25, och Phillipe Cohen, 26, tillbaka till varandra efter att ha brutit upp för ungefär ett år sedan. Nu verkar det som att förhållandet, som präglats av upp- och nedgångar, fungerar som det ska.

Bianca Ingrosso har under årens lopp pratat en hel del om sin längtan efter att skaffa barn. När Hänt frågar henne och mamma Pernilla Wahlgren om hur de ser på att utöka familjen med en småtting svarar de först skämtsamt.

– Vi båda är ju sugna på en liten bebis, säger Bianca Ingrosso och tittar menande på Pernilla Wahlgren.

– Ja, verkligen. Ska vi skaffa en tillsammans, säger Pernilla med ett skratt.

Bianca Ingrosso: ”Jag är gjord för att bli mamma”

Bianca Ingrosso fortsätter sedan att berätta att hennes längtan efter att skaffa barn fortfarande finns – och att den funnit sedan hon själv var ett litet barn.

– Nej, men alltså jag har pratat om bebisar sedan jag var fem år gammal. Jag har alltid haft vagn och dockor och känner att jag är gjord för att bli mamma, säger hon.

Annons

Samtidigt är det mycket som ska falla på plats för att det där omtalade livspusslet ska fungera tillsammans med ett barn.

– Det ska också passa in i livet och jag vill vara med bästa mamman som jag kan vara. Jag vill vara redo, och jag och Phillipe vill vara det bästa vi kan vara, säger Bianca Ingrosso och tillägger:

– Så jag försöker ta ett moget beslut, men om jag fått välja hade jag haft fem barn redan nu.

Långintervju med Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren
Långintervju med Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgrens barnbarnsdrömmar

Bianca Ingrossos mamma Pernilla Wahlgren längtar också efter att familjen Ingrosso-Wahlgren ska få tillökning, och hon har redan börjat göra sig redo för att få ett barnbarn.

– Jag längtar jättemycket efter att bli både mormor och farmor. Men den enda som är i en relation just nu är Bianca, och man ska gärna vara tillsammans ett tag innan man skaffar ett barn, säger Pernilla Wahlgren till Hänt och fortsätter:

– Så jag tror att det kommer att dröja ett tag tills jag blir det, men när jag blir det ska jag bli den bästa mormodern och farmodern. De kan ringa mig när som helst på dygnet så kommer jag.

Annons

Det här verkar inte förvåna dottern alls, utan Bianca Ingrosso inflikar:

– Ja, du kommer aldrig lämna min lägenhet då!

– Nej, jag flyttar in hos dig då kanske, håller mamma Pernilla med.

Framtiden får alltså utvisa när nästa familjemedlem kommer.

Bild: Carolina Byrmo, Karin Törnblom/TT

Annons