LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrossos avslöjande om Benjamins ex – oväntade uttalandet

19 mar, 2024 
Maria Broberg
Bianca Ingrosso delar ofta med sig av sitt privatliv till sina följare.
Nu berättar hon om hur hennes relation med Benjamins ex-flickvän Linnea ser ut idag.
– Det finns alltid en förklaring, säger hon i en Youtube-video.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrossos stora lycka – så kommer hon vara som fasterBrand logo
Bianca Ingrossos stora lycka – så kommer hon vara som faster

Bianca Ingrosso, 29, är en av Sveriges största influencers. Många känner igen henne från Wahlgrens värld och hon driver även det framgångsrika skönhetsmärket CAIA.

Biancas bror, Benjamin Ingrosso var tillsammans med ex-flickvännen Linnea Widmark i sex år innan förhållandet tog slut 2019.

Efter uppbrottet har Bianca vid flera tillfällen fortsatt umgås med Linnea, och i Youtube-programmet Söndagsångest berättar Bianca att de nyligen varit på middag tillsammans.

Bianca om relationen med Benjamins ex: ’’Finns en förklaring’’

Söndagsångest är ett Youtube-program som görs av Malin Norlander, och går ut på att kändisar blir intervjuade samtidigt som Norlander kör runt dem i en bil.

När Bianca Ingrosso gästar programmet får hon frågan om hur hennes relation med brödernas ex-flickvänner blir när de gjort slut.

Bianca börjar berätta att hon varit på middag ihop med Benjamins ex-flickvän, Linnea Widmark. Sedan fortsätter hon förklara att det inte är något konstigt i deras familj – att vara vän med varandras ex-partners.

Annons

– Olivers ex är ju Melinas bästa vän. Så när Melina gifte sig så gick Oliver och hans ex, som var brudtärna, och jag nedför altaret. Nej, vi är alltid i vår familj jättenära, jag är ju fortfarande jätte-jättenära Philippes syster, säger Bianca i programmet.

Bianca Ingrosso och Malin Norlander i avsnittet.FOTO: Youtube/Malin Norlander

Och när Malin Norlander frågar om det hade sett annorlunda ut om exempelvis Linnea var otrogen mot Benjamin, så säger Bianca att det hade inte gjort någon skillnad.

– Jo, gud ja. Det finns alltid en förklaring till allt och det skulle krävas mycket från mig för att jag skulle bryta ett band. Plus jag vill aldrig in och gräva, det var deras förhållande.

Bianca om Benjamins relation med Phillipe Cohen: ’’Lämna som ovänner’’

I avsnittet fortsätter Bianca berätta att hennes bröder Benjamin och Oliver fortfarande håller i kontakten med hennes ex, Phillipe Cohen.

– Benjamin går ju jätteofta till Ted fortfarande och träffar Phillipe. Vi är bara så i vår familj. Min mammas bästa vän, det är ju liksom min morbrors ex-fru, Jessica. Och Mia är Niclas, min andra morbrors, ex-fru som är hennes andra bästa vän. Jag är uppvuxen med att man aldrig ska lämna som ovänner.

Bianca och Phillipe hade ett av- och på-förhållande i många år, men under 2022 tog det slut för gott.

FOTO: Youtube/Malin Norlander, Peter Wixtröm/Aftonbladet/TT

Annons