LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bianca tvingas söka hjälp på grund av hundarna – nu berättar hon: "Chock"

28 mar, 2024 
Hedvig Tärnholm
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso tvingas söka hjälp på grund av sina hundar.
På sin instagram avslöjar hon hur det ligger till:
”Hundarna tar kål på mina mattor och soffor”.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”Brand logo
Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”

Bianca Ingrossos hundar är hennes ständiga följeslagare när hon inte är på reande fot. Men nu verkar hundarna ha misskött sig. På sin instagram berättar hon hur hon tvingas söka hjälp.

Bianca Ingrosso tar hjälp: ” Tar kålen på mina mattor”

Bianca Ingrossos hundar Dino och Sammy är hennes små fyrbenta kärlekar. Men att vara hundägare verkar inte bara vara en dans på rosor för henne. I en tidigare vlogg har hon berättat att hundarna också är orsaken till mycket stress. Framförallt var det tufft när hon var sambo med sitt ex Phillipe Cohen som även han hade en hund.

– Det är nog bland det värsta jag varit med om. Den dagliga konstanta stressen med skäll, bajs, kiss och att hålla koll på och rasta tre hundar. Och att det alltid är stökigt. Man måste alltid städa upp efter någon, sa hon då.

För att få bukt med ett nytt problem som rör hundarna avslöjar hon på sin Instagram att hon behöver ta hjälp av ett speciellt företag. Hundarna tar nämligen kål på både hennes mattor och soffor.

”Hundarna tar kålen på mina mattor och soffor så beställer då och då sjukaste städningen från @mrcleanerstockholm. Är i chock varje gång! Det bara försvann och blev som nytt??!!!! Tråkigt att jag inte kunde vara där och se det live för det är liksom vackraste jag sett!!!, skriver hon bland annat på sin instagram-story.

Annons

Hundcoachen Fredrik Steen om Biancas hundar

Bianca jobbar och reser mycket men som tur är har hon hundvakter som kan passa hundarna i långa perioder. Även Pernilla Wahlgren har ställt upp för Bianca och passat henne hundar när hon har behövt hjälp.

När det gäller att lämna bort sina hundar så mycket är det många som har åsikter. Vissa menar att det är en negativ stress för hunden att behöva flytta runt så mycket. När Hänt pratade med hundcoachen Fredrik Steen visade det sig att han har träffat både Bianca och hennes hundar.

– Jag har träffat Bianca och hennes hundar. Det jag kan säga om Bianca är att hon bryr sig mycket om sina hundar. Om man kan säga såhär, att om jag som hundägare ser till att mina hundar kanske har det till och med ännu bättre hos mina hundvakter, då är det ingen fara. Men det är väldigt individuellt, vissa hundar klarar det bra, andra hundar klarar det sämre, säger han till Hänt.

FOTO:

Annons