LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Ingrosso ryter ifrån mot Alexander Bard: ”Vad fan vet du?"

22 feb, 2019 
AvSarah Mansouri
Bianca Ingrosso ryter ifrån mot Alexander Bard i Talang på TV4
I kvällens avsnitt av Talang får Bianca Ingrosso nog av Alexander Bards attityd – och bestämmer sig för att ryta ifrån.
Annons

Kvällens avsnitt av underhållningsprogrammet Talang på TV4 är det sista innan det är dags för semifinal. Som vanligt sitter Bianca Ingrosso, 24, Alexander Bard, 57, David Batra, 46, och LaGaylia Frazier, 57 i juryn.

Bland kvällens tävlande finns Susanne Kroner, 50, från Hallstahammar, som sjunger en låt.

– Min son skrev en låt som han ville att någon skulle sjunga på och då så tiggde jag till mig att få sjunga den här, säger Susanne glatt när hon står på scenen framför juryn.

Susanne börjar sjunga, men låten hinner inte ens ta slut innan Alexander Bard hinner trycka på kryss-knappen, vilket alltså betyder att han röstar nej till att skicka Susanne vidare i tävlingen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är ganska många okej sångerskor i musikbranschen som är i din ålder och till och med äldre, som står och sjunger i studion och är studiosångerskor liksom. Jag hade hoppats på i det här fallet att du kunde haft en sådan roll och kommit in här och sjungit din sons låt och det hade varit en riktigt bra låt. Men låten är en total dussinlåt, den är full av klichéer och ”I get by on my own”… det är ingen hit! Jag säger nej, säger Alexander.

Annons

Bianca håller inte alls med och är snabb med att kommentera på hans kritik.

– Alexander tror att han kan allt om musik, men det kan han inte. Det handlar om vad man själv tycker, okej?, säger Bianca och möts av stort jubel från publiken.

”Hur många hitlåtar har Bianca Ingrosso skrivit?”

Någon som däremot inte jublar är Alexander Bard själv.

– Hur många hitlåtar har Bianca Ingrosso skrivit, säger han och vänder sig mot Bianca som får nog.

– Vad fan vet du om det?, ryter Bianca tillbaka.

David Batra verkar stå på Biancas sida i det här fallet och håller med om att Alexander tror sig veta det mesta. Efteråt säger David skämtsamt att jurykollegan bara har en styrka och det är att han är så lättirriterad.

– Något jag har lärt mig är att du käftar inte mot Alexander Bard, han är Gud, han vet allt, han kan allt, säger Bianca.

FOTO: TV4

Annons