Bianca Ingrosso om relationen med storebror Oliver

Oliver och Bianca Ingrosso

Oliver Ingrosso är den hemlighetsfulla storebrodern till Bianca och Benjamin Ingrosso.
Nu berättar Bianca om sin relation till honom.
– Jag är så himla mammig, säger hon till Expressen.

Bianca Ingrosso, 25, har tre bröder. Småsyskonen Benjamin Ingrosso, 22, och Theo Wahlgren, 13, syns precis som sin syster ofta i familjen realityserie Wahlgrens värld. Storebror Oliver Ingrosso, 30, har däremot valt en annan bana i livet.

Även Oliver är son till artisten Pernilla Wahlgren, 52, och krögaren Emilio Ingrosso, 54, men han har aldrig lockats av rampljuset. Istället har Oliver hållit sig undan från offentliga sammanhang och det är ytterst få gånger som han har synts till under de sju tidigare säsongerna av Wahlgrens värld.

Åsa Ingrosso om Olivers beslut

Emilio Ingrossos nuvarande fru, Åsa Ingrosso, har tidigare berättat för Hänt om Olivers beslut, som skiljer sig från resterande familjemedlemmar.

– Han är en del av familjen precis som alla andra. Det är bara det att han har valt att kliva ett steg ur offentligheten och vill inte vara i suset och duset på samma sätt, sa Åsa då till Hänt och fortsatte:

– Han har valt en lite annan väg. Han vill inte vara så offentlig tror jag.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Biancas ord om storebrodern

Bianca väljer nu att även hon att berätta mer om sin storebror. Det var under den senaste säsongen av Wahlgrens värld som tittarna fick följa med på ett bröllop i Palma mellan Melina Criborn, 30, och dj:n Jacob “Nause” Criborn, 29. Makarna är familjevänner till hela Wahlgren/Ingrosso-klanen men det är i grunden just Oliver som Melina känner.

Under det tre dagar långa bröllopet fanns både Bianca och Oliver med som Melins brudtärnor och detta är ett minne som Bianca bär med sig än idag. I en intervju med Expressen får hon frågan om vilket som är det bästa minnet ifrån säsongen, varpå Bianca Ingrosso nämner just bröllopet och delar med sig av några ord om Olivers personlighet.

– Det var när Oliver gick mot altaret som tärna. Jag är så himla mammig. Han är cool och ganska mycket för sig själv. Att se honom i kostym, le och vara lycklig, var så himla fint, säger hon till tidningen.

FOTO: Karin Törnblom/TT