Bianca Ingrosso om missen under inspelningen av TV4:s Talang

30 okt, 2019 
AvAgnethe Alm
Bianca Ingrosso om missen under inspelningen av TV4:s Talang.
Bianca Ingrosso fick en taxi skickad till sig för att ta sig till inspelningen av TV4:s Talang.
Men på grund av en oväntad händelse missade hon taxibilen, som lämnade henne för en annan körning.
Nu berättar hon om missen som gjorde henne 30 minuter sen.
Annons
Bianca Ingrosso berättar sanningen om relationen med Phillipe
Bianca Ingrosso berättar sanningen om relationen med Phillipe

Bianca Ingrosso, 24, har ständigt många järn i elden. Förutom jobbet som influencer driver hon även två företag och spelar samtidigt in både Wahlgrens värld på Kanal 5 och Talang på TV4. Inspelningarna av Talang har pågått de senaste veckorna – och precis som föregående år sitter Bianca i juryn tillsammans med komikern David Batra, 46, sångerskan LaGaylia Frazier, 58, och musikproducenten Alexander Bard, 58.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I den senaste vloggen på Bianca Ingrossos Youtube-kanal tar tv-profilen med sig kameran in bakom kulisserna av TV4-inspelningen. Men innan hon kommer dit sker en miss, som gör att hon blir drygt en halvtimme sen.

I Youtube-videon förklarar Bianca Ingrosso att hon försovit sig och därför blivit sen. Utanför väntar en taxi medan hon skyndar sig att komma i ordning för att åka iväg till inspelningen.

– Taxin skulle ha varit här 09.30. Taxin är här, klockan är 09.38. Jag försov mig för att det var så mysigt att sova med hundarna i soffan och de ligger fortfarande och sover, även fast jag har varit uppe och tagit en dusch. Men nu är jag sen som vanligt. Inga konstigheter här inte, säger Bianca Ingrosso i videon.

Annons

Kom sent till inspelningen

Att vara sen är något som Bianca Ingrosso är van vid. Men denna gången ledde förseningen till en miss, som hon i videon beskriver som ”pinsam”. Taxin slutade vänta på att Bianca skulle komma ner från lägenheten och körde istället vidare för att ta en annan körning.

– Självklart fick taxin åka och de fick boka en ny. 09.30 skulle jag sitta i taxin… nu är klockan tio och förhoppningsvis står det en ny där ute nu, säger Bianca och fortsätter:

– Pinsamt. Jag skäms. Men jag försov mig, sov över mina alarm och glömde bort att jag var tvungen att duscha, tvätta håret och rasta hundarna.

Bianca Ingrosso avslutar genom att berätta att förseningar tillhör vanligheterna i hennes vardag och skojar om att hennes mornar ofta ser ut precis som den här.

När hon anländer till TV4-inspelningen sätter hon sig direkt i sminket, varpå sminkösen bekräftar att hon var ungefär en halvtimme sen till arbetet. Men förseningen verkar inte vara hela världen då sminkösen sedan konstaterar:

– Men vi är så glad att du är här!

FOTO: TT/Johan Jeppsson, TT/Karin Törnblom

Annons