TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrosso om missen i relationen med Phillipe

23 jan, 2020 
Bianca Ingrosso och Phillipe
Det har stormat en hel del i Bianca Ingrossos förhållande med Phillipe Cohen.
I kvällens avsnitt av Wahlgrens värld berättar hon om en miss i relationen.
– Ibland så glömmer jag, erkänner realityprofilen.
Annons
Bianca Ingrosso om missen i relationen med PhillipeBrand logo
Bianca Ingrosso om missen i relationen med Phillipe

Det var i våras som Bianca Ingrosso, 25, avslöjade att hon och Phillipe Cohen, 25, hittat tillbaka till varandra efter tre månader isär. En kort tid därefter försvann pojkvännen från Biancas sociala medier-kanaler och Wahlgrens värld-profilen var förtegen om sin civilstatus en längre period.

I december började Phillipe Cohen och Bianca återigen umgås och snart blev det uppenbart för följarna att paret återförenats. I en video på sin Youtube-kanal berättade Bianca förra veckan att hon och Phillipe faktiskt gjorde slut under sommaren.

– Jag nämnde ju aldrig att vi faktiskt gjorde slut. Det var det som hände, det antar jag att ni alla har förstått, sa hon i videon och fortsatte:

– Jag var inte redo den här gången att nämna att vi gjort slut. Jag ville att det skulle rinna ut ur sanden om det inte blev så att vi blev tillsammans igen.

Bianca Ingrosso om missen i relationen

I kvällens avsnitt av Wahlgrens värld pratar Bianca Ingrosso om beslutet att inte avslöja allt om sin relation med pojkvännen.

Annons

– Jag har ju väldigt lätt för att driva på andras bekostnad. Jag kan driva om mitt och Phillipes förhållande, att det går upp och ner och är allt annat än stabilt, säger hon.

Mamma Pernilla Wahlgren, 52, tillägger då att dottern inte har någon skyldighet att berätta om förhållandet öppet. Bianca erkänner att hon stundtals uttalar sig om Phillipe Cohen och deras relation utan att ha pratat med honom innan.

– Ibland så glömmer jag att kolla med Phillipe ”du, är det okej att jag driver om det här eller att jag öppnar upp om det här eller att jag säger det här?”, säger Bianca Ingrosso och fortsätter:

– Och han har ju inte gått med på att vara offentlig och att folk ska få veta om våra brister och sämre perioder.

FOTO: Karin Törnblom/TT, LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet

Annons