LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrosso om mamma Pernilla Wahlgrens kärleksliv

03 apr, 2020 
Linnea Lundgren
Pernilla Wahlgren
TV4:s flaggskepp Let's dance har förtrollat det svenska folket under inte mindre än tolv säsonger.
Att några skandaler blåst upp till ytan är kanske inte konstigt. Bland annat Pernilla Wahlgren ska ha varit inblandad i mer än en typ av sväng om i programmet avslöjar dottern Bianca Ingrosso.
Annons
Pernillas stora livsförändring för barnens skullBrand logo
Pernillas stora livsförändring för barnens skull

Det var i veckan som TV4 meddelande att man valt att skjuta upp långköraren Let’s dance till i mitten av april. Anledningen är att flera inom produktionen drabbats av sjukdom med “coronaliknande symtom”. Bland annat dansaren Tobias Bader har berättat för Hänt att han och danspartnern Anderas Lundstedt legat sjuka.

– Vi låg sjuka förra veckan, hade de kört då hade vi inte haft en chans. Så det är schysst mot dem som ligger däckade den här veckan, sa han till Hänt efter att ha fått beskedet om att programmet skjuts fram.

Offentliga otroheten

Den 17 april hoppas man på att kunna vara tillbaka som vanligt igen. Fram till dess får tittarna nöja sig med ihopklippta godbitar från jubileumssäsongen då Let’s dance fyllde tio år 2015. Men det är inte allt som tittarna får se. Bakom kulisserna har det nämligen hänt både en och två skandaler som artisterna helst skulle hållit för sig själva.

Alexander Rydbak
Alexander Rybak och danspartnern Malin Johansson

Det är framförallt otrohet, kärlek och avundsjuka partners som det ryktas om i samband med nästan varje säsong av Let’s dance. Bland annat musikern Alexander Rybak, 33, fick det hett om öronen då han 2011 dansade tillsammans med Malin Johansson. De båda hade en otrolig energi i rutan och snart gick romansryktena om de båda. Något som Alexander givetvis förnekade då han för tillfället var tillsammans med ex-flickvännen Maria Støm Slyngstad.

Annons

Men när norska tidningen Se & Hör publicerade en bild på dem båda kyssandes inne på nattklubb blev det svart på vitt.

– Vi är väldigt bra vänner, vi har varit nära varandra i flera månader. Det var väldigt dumt av oss båda, sa Malin Johansson efter att nyheten briserat i svenska medier.

Pernilla Wahlgrens vilda eskapader

Även Pernilla Wahlgren, 52, ska ha fått sig en dos av kärleken då hon medverkade i Let’s dance 2012. Trots att det inte är någonting hon själv berättat om valde dottern Bianca Ingrosso, 25, att öppet prata om mammans eskapader i podcasten Över bordet.

Pernilla Wahlgren och Tobias Bader
Pernilla Wahlgren medverkade i Let’s dance tillsammans med danspartnern Tobias Bader 2011

 

Enligt Bianca ska Pernilla haft två.. intima relationer med personer ur programmet, som Bianca själv kallar för “skilsmässoprogrammet”.

– Men hon var en liten hoe back in the days, sa Bianca i podcasten.

Till Pernillas försvar ska det enligt Bianca dock inte bara varit hon som hoppat i sänghalmen tillsammans med någon ut produktionen då hon menar att “alla ligger med alla”, även på självaste inspelningsplatsen.

FOTO: TV4/TT

 

Annons