LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrosso om sin hudsjukdom – okända diagnosen

17 jan, 2024 
I en frågestund på Instagram frågar följarna Bianca Ingrosso om hennes hudsjukdom och vad för smink hon använder.
Bianca ger då följarna tips på hur hon gör för att minska problemen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrosso reagerar på Pernillas udda knep – det unnar hon sigBrand logo
Bianca Ingrosso reagerar på Pernillas udda knep – det unnar hon sig

Entrepenören och influencern Bianca Ingrosso, 29, har genomgått en tuff period. Nyligen meddelade Bianca att hon skulle åka till Bara vara. En kursgård där det finns möjlighet till terapi och kurser. Anledningen var på grund av att hennes mående var på botten.

”Jag har inte mått så här dåligt på väldigt länge som jag gjort senaste veckorna. Varit vilsen, känt mig extremt nedstämd, tom, ifrågasatt hela mig, hela mitt liv och haft vidrigt självförtroende.”, skrev hon bland annat.

Bianca Ingrosso om känslorna efter besöket på kursgården

Några dagar senare kunde Bianca dela med sig av besöket som hon beskrev som ”livets resa”. På Instagram story berättade Bianca om hela upplevelsen och hur hon känner nu när hon har fått landa hemma igen.

”Hemma från mitt livs resa på Bara Vara. Svårt att sätta det i ord för den som inte upplevt det själv. Just nu låter jag ordet WOW få lysa genom mina ögon av värme, trygghet, harmoni, kärlek och ett djupt lugn.”, skriver Bianca.

Bianca Ingrosso om hudsjukdomen

Bianca hade nyligen en frågestund på Instagram där hon fick flera frågor om sin hälsa och hur hon mår efter besöket på kursgården.

Annons

Något som Bianca även fick frågor om är hennes hudsjukdom, Perioral dermatit, som ger rodnad, små knottror och utslag kring munnen.

”Vad har du för hudvård/sminkrutin för din Perioral dermatit?”, frågar en följare.

Bianca svarar då vad hon använder sig av.

Ämnet CICA är min forever favorit i hudvård. Använder aldrig syra, olja, feta krämer eller mjölkiga produkter. Tvättar ansiktet mer sällan och skrubbar det inte. Lättare och skonsam peeling isåfall. Tvättar mina borstar ofta och byt örngott ofta.”, svarar hon.

FOTO: Bianca Ingrossos Youtube

Annons