Bianca Ingrosso om Benjamin Ingrossos ex Linnea Widmark – efter händelsen

LINNEA WIDMARK, BENJAMIN INGROSSO, BIANCA INGROSSO

När Bianca och Benjamin Ingrosso var på husbilssemester i Italien var Benjamins ex-flickvän Linnea Widmark med.
Semestern blev dock kaosartad och nu minns Bianca tillbaka på den galna resan.
– Stackars Linnea, säger Bianca i en livesändning på Instagram.

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren är högaktuella med sin tionde säsong av Wahlgrens värld! Under årens lopp har tittarna fått följa dem på alla möjliga äventyr och man kan minst sagt säga att det hänt en hel del.

När Wahlgrens värld började sändas så bodde Bianca fortfarande hemma hos Pernilla i hennes gröna hus på Lidingö. Efter det har tittarna fått följa Biancas super-karriär från att flytta till sin första lägenhet i Norra djurgårdsstaden, till att nu bo i en topprenoverad våning på Östermalm.

Pernillas gröna hus på Lidingö är däremot snart ett minne blott. Om ett år flyttar hon nämligen in i sin egen-designade lyxvilla som fått namnet Villa Nilla.

Med andra ord kan man säga att tittarna fått en djup inblick i Biancas och Pernillas liv, framför allt i Sverige, men även när de är utomlands. För några år sedan bar det av till Italien och nu minns de tillbaka på den kaosartade resan.

Exklusivt
ÄRLIGT Lisa Linnertorps ord om skilsmässan från Beck-stjärnan

Resan till Italien slutade i kaos

Det är inte bara Bianca och Pernilla som syns till i Wahlgrens värld. Tittarna har även fått ta del av andra relationer, som till exempel Benjamin Ingrossos förhållande med ex-flickvännen Linnea Widmark. Under husbilssemestern i Italien var nämligen Linnea med.

Syftet med resan var att utforska Italiens vackra landskap men framför allt för att äta pasta. Benjamin hade nämligen fått ett tips på en restaurang som skulle ha en väldigt god tryffelpasta. Problemet med den restaurangen var bara att den låg väldigt högt uppe i bergen och för att ta sig dit behöver man åka på smala serpentinvägar.

– Jag vet inte vart jag ska nu! Nej fyfan Benjamin, det här är skitläskigt!, skrek Pernilla med panik i rösten när hon försökte köra husbilen upp för de smala vägarna.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

WAHLGRENS VÄRLD

Pernilla hade panik bakom ratten.

FOTO: DISCOVERY+

Biancas ord om Linnea Widmark: ”Stackars”

Idag kan Pernilla däremot skratta åt den galna husbilsfärden. Det var när hon skulle visa lite av Wahlgrens värld för sin nya pojkvän Christian Bauer som hon kom ihåg den sjuka resan.

– Jag kan ju titta på gamla avsnitt av Wahlgrens värld och skratta ihjäl mig. Jag kollade häromdagen faktiskt, för jag ville visa min nya kille när vi var i Italien, på husbilssemestern, säger Pernilla.

– Jävlar vad vi bråkade, flikar Bianca in.

Just den här resan behövde Benjamins ex Linnea vara med på och nu tycker Bianca rejält synd om henne.

– Nej men alltså har man åkt på serpentinvägar med vanlig bil, så fattar man hur rädd jag var med en stor jätte-husbil, säger Pernilla varpå Bianca svarar:

– Asså stackars Linnea som var med på den jävla jävla resan alltså. Fy fan!

LÄS OCKSÅ: KÄNSLIGT Pojkvännen Jesper i tårar efter Pegs ord om exet Filip

LÄS OCKSÅ: FAMILJ Britt Ekland har tre barn med tre olika pappor – så ser de ut idag

FOTO: TT, DISCOVERY+