TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin TörnblomIrma Lehtosalo

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohens ord om frieriet

17 jun, 2020 
Linnea Lundgren
Det var i våras som det nyheten om att Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe flyttat ihop.
Nu väntar ett annat stort steg i parets förhållande – något de diskuterar i Biancas vlogg.
– Jag hade blivit jätteglad såklart, säger Phillipe.
Annons
Långintervju med Bianca Ingrosso och Pernilla WahlgrenBrand logo
Långintervju med Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren

Bianca Ingrosso, 25, och Phillipe Cohens relation har gått upp och ner i perioder. Men Bianca själv varit väldigt öppen om parets högljudda bråk verkar kärleken hållit sig stabil sedan hon avslöjade att hon efter ett längre uppehåll avslöjade att hon återigen är tillsammans med Phillipe.

Beskedet om att infliencerparet hittat tillbaka till varandra kom i julas och sedan dess har de överöst varandra med kärlek på sociala medier. Inte sällan dyker Phillipe upp i Biancas vloggar och hon är heller inte sen med att smaka den mat som Phillipe lagar i sin matvlogg.

För ett tag sedan kom beskedet att turturduvorna även gått och blivit sambos då Phillipes bror flyttat in i hans lägenhet, och Phillipe själv till Bianca.

– Det rullar på med sambolivet, Phillipe jobbar hemifrån nu. Jag trodde att vi skulle bråka mer för vi är ändå ett par som tjafsar ibland. Men vi har liksom inte bråkat så mycket utan inte pratat med varandra, sa Bianca då till Aftonbladet.

Annons

Bianca Ingrosso om barnplanerna

I samma intervju berättade Bianca även att hon längtar efter att skaffa barn och tror att Phillipe kommer att bli en fantastiskt framtida pappa. Bianca, som nyligen fyllde 25, har sedan länge sett det som en drömålder att få sitt första barn.

– Är jag redo för det? Åh, jag vet inte… Jag har alltid sagt att när jag är 25 år ska jag ha barn och nu är jag det. Jag hoppas att jag kan få barn, och jag vill ha barn, jag har alltid velat ha barn.

Men än så länge görs inga försök till att skaffa barn. I stället har paret valt att gå på linjen “händer det så händer det” berättar Bianca.

Stora frågan

Något som det dock har tisslat och tasslats en hel del om är när Phillipe ska falla ner på knä och fria. Då Bianca firade sin 25-årsdag berättade hon öppet om att Phillipe skulle välja den stora dagen för att ställa frågan.

– Skulle han göra det, shit snälla vilken succé. Jag skulle ha gråtit och skrikit och gud det hade varit en dröm, säger hon i programmet Bianca 25 – årets fest.

Annons

Nu är det fler som undrar när frågan ska komma, och från vem. I en vlogg får Bianca frågan av en följare om hon skulle kunna tänka sig att fria till Phillipe. I stället för att svara direkt vänder hon sig till sin pojkvän för att fråga hur han skulle reagera.

– Jag hade blivit jätteglad såklart. Det är 2020 jag tycker inte att killen måste fria till tjejen.

Bianca tycks dock inte vara helt nöjd med svaret och menar att även om hon skulle kunna tänka sig att fria, så skulle hon hellre se honom göra det.

– Ja, jag är ju väldigt mycket för traditioner så det är klart att jag hade velat fria. Men jag hade ju inte blivit arg på dig om du friade liksom, fyller Phillipe då i och stillar Biancas nerver.

FOTO: Youtube

Annons