Bianca Ingrosso i tårar efter erkännandet om vännerna

Bianca Ingrosso i tårar – efter erkännandet om verkliga relationen med vännerna

I en ärlig video på Youtube berättar Bianca Ingrosso i tårar om den verkliga relationen till sina vänner, efter en insikt hon fått efter ett möte med sin psykolog.
– Det här är också någonting som är ganska pinsamt att prata om, säger hon.

Tv-profilen och influencern Bianca Ingrosso har minst sagt många bollar i luften, och hennes dryga en miljon följare skvallrar om att hon är en populär och inflytelserik person.

Bianca har däremot flera gånger påpekat att hon inte har så många vänner, helt på grund av henne själv eftersom att hon har svårt för att släppa in folk. När hon och vännen Alice Stenlöf drev den populära podcasten Har du sagt A får du säga B diskuterade duon ofta att Bianca hade problem med att låta vänner komma nära.

Bianca Ingrossos ärliga ord om vännerna

I en ny, ärlig, vlogg berättar Bianca nu om en plötslig insikt hon fått efter att hon börjat gå till en ny psykolog.

– Vi har gjort personlighetstest, och utvecklingstest, säger hon och förklarar att de kartlagt både svagheter och styrkor. Hon fortsätter:

– En sak hon frågade mig var om jag har många vänner, och då sa jag att ‘nej, jag har inte så många nära vänner, jag gillar inte att ta in folk sådär nära’. ‘Gillar du att umgås mycket med kompisar?’, jag svara ‘nej, jag jobbar hellre än att liksom…’. Jag är ju inte den som går på AW hela tiden och träffar nya kompisar varje dag.

Hon förklarar att det snarare tar mer av hennes energi än vad det ger.

– Då frågade hon om jag kände mig ensam, vilket jag inte gör egentligen. Men så får jag såna här stunder… det här har ju jag valt själv, att inte umgås jättemycket med kompisar. Vilket leder till att alla inte hör av sig lika mycket, säger hon och fortsätter:

– Men så har man perioder som nu. Det är en lördag, alla är ute på folks lantställen. De badar, tar en AW mitt på dagen, de umgås, och jag sitter bara här. Och det här är också någonting som är ganska pinsamt att prata om.

Hon förklarar också att hon själv har svårt att höra av sig till vännerna, för att hon är rädd för att vara påträngande.

– Jag vill heller inte vara en människa som skäms över det. För alla har inte så lätt att klicka med folk, och höra av sig. Det har ju mycket att göra med min barndom, med min uppväxt. Att jag inte vill känna mig påträngande. Jag gillar när folk hör av sig till mig och inte tvärt om. Jag bara fick, ni vet när det kommer som en våg, när man känner sig lite ensam, förklarar Bianca i tårar.

Stöttas av följarna

Bland kommentarerna i kommentarsfältet möts Bianca av ett enormt stöd, och flera av hennes följare känner igen sig.

”Det är så jävla skönt att du tar upp detta, både för dej själv & oss som förstår å fungerar likadant, för vi är garanterat många”, skriver en.

”Känner precis samma som dig med ensamheten!! Tack för att du delar med dig, det är verkligen skönt att höra att du också kan känna den känslan ibland”, skriver en annan.

FOTO: Youtube