Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrosso har flyttat hem till mamma Pernilla Wahlgren

27 jul, 2019 
Malin Ljung
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso köpte i början av året en lägenhet för närmare 10 miljoner. Men nu har hon flyttat hem till mamma Pernilla Wahlgren idag.
Annons
Efter återföreningen: Phillipes kärlekhyllning till BiancaBrand logo
Efter återföreningen: Phillipes kärlekhyllning till Bianca

I början av året köpte Bianca Ingrosso, 24, en ny drömlägenhet: en trea på Östermalm i Stockholm vars utgångspris var 9 950 000 kronor.

Wahlgrens värld-tittarna fick se hur Bianca visade lägenheten för sin mamma Pernilla Wahlgren, som reagerade med att tappa hakan över hur otrolig den var.

Trots det har Bianca valt att totalrenovera lägenheten. På Youtube har hon berättat att planen var att bo hemma hos pojkvännen Phillipe Cohen, 25, som lämpligt nog bor i samma fastighet.

Därför bor Bianca hos Pernilla

Men när Bianca Ingrosso gästade Nyhetsmorgon under helgen så avslöjade hon för programledaren Anders Pihlblad att hon inte alls bor hos pojkvännen – utan hemma hos sin mamma Pernilla Wahlgren på Lidingö.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Min lägenhet håller på att renoveras, det är slutspurten där, så jag bor hos mamma nu, säger Bianca Ingrosso.

Annons

Men den tillfälliga flytten har gett Bianca en ny insikt om sin mamma.

– Herregud, hon har så mycket grejer och hon blir bara mer och mer lik min mormor. Hon har börjat ändra parfymer till lite mer gammeldags parfymer så det luktar som att jag kommer hem till mormor. Och det är bara mögliga meloner i kylen, allt är så varmt. Det är så varmt. Så ja, det är mysigt, skrattar Bianca.

Följarnas frågor om relationen med Phillipe

I januari bekräftade Bianca Ingrosso att hon och Phillipe gjort slut några veckor tidigare. Men under våren hittade de tillbaka till varandra.

Hur det står till i relationen nu är något följarna spekulerar i, bland annat har Bianca och Phillipe slutat följa varandra på Instagram.

FOTO: TT

Annons