LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Ingrosso om lärdomen efter sexkursen: “WOW!”

10 aug, 2017 
Efter återföreningen med pojkvännen Philippe Cohen tar Bianca Ingrosso sexlivet ett steg längre. Hon var nyligen på tantrakurs, och nu kan hon allt om sig själv och sin vagina.
Annons

Det blev en turbulent vår för Bianca Wahlgren Ingrosso, 22, när hon i början av året bröt upp med pojkvännen Philippe Cohen, 23, efter tre år tillsammans. Men nu är paret äntligen återförenade och det firar hon genom att slå på stort och ta sexlivet ett seg längre. Som vanligt är Bianca väldigt öppen med sex och kärlek inför sina läsare, och nu berättar hon på sin blogg att hon varit på tantrakurs med tre stycken kollegor.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”W O W !!!!!!!”, skriver hon om upplevelsen.

Ja, Bianca pratar gärna om sex, och tidigare har hon berättat att hon bland annat gillar att filma när hon har sex och så har hon glatt delat med sig om vilka platser i mamma Pernillas hus som hon haft sex på.

– Jag gillar sex. Jag gillar inte romantiskt, fint sex, utan jag är ganska framåt i sex, kan man säga. Jag gillar väl både att ta kommando och… man kan säga att jag gillar inte tråkigt sex. Som tjej kan man inte göra så mycket egentligen, men jag kan väl säga att jag inte bara ligger där, berättade hon i podcasten “Tankar med”.

Annons

Efter tantrakursen låter det som att hon gillar sex ännu mer än innan. Kursen var minst sagt lärorik, och inte alls vad hon hade förväntat sig.

”Jag vet så mycket mer om mig själv nu, min vagina, skillnaden mellan kvinnor & män, och jag har så mycket mer kunskap om mens”, skriver hon på sin blogg och fortsätter:

”Och nu vet jag att vi kan få sju olika orgasmer, och att A L L A kvinnor faktiskt KAN få orgasm med lite träning och kunskap och sååååå mycket mer.”

Är det här en succé eller inte för Bianca och Philippes relation? Biancas läsare är oroliga.

”Stackars Philippe, nu blir det press på honom” kommenterar en person.

Foto: IBL

Annons