TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca bryter tystnaden – svarar på följarnas kritik

07 nov, 2018 
AvStina Dahlgren
Bianca Ingrosso svarar på kritiken om sminkmärket Caia cosmetics
Bianca Ingrosso får höra att hennes sminkmärke Caia cosmetics liknar andra företag. Nu svarar hon själv på kritiken.
Annons

Bianca Ingrosso, 23, lanserar just nu sitt alldeles egna sminkmärke Caia cosmetic. Hysterin kring produkterna är redan stor trots att de inte ens är släppta än. På Biancas sociala medier strömmar kommentarer in från överlyckliga fans som redan nu börjar spara pengar för att kunna köpa så mycket som möjligt när produkterna finns tillgängliga.

Men det är inte enbart positiva kommentarer och hyllningar Bianca får ta emot. En del påstår att hon har härmat realitystjärnan och sminkmogulen Kylie Jenner, 21, som har tjänat miljoner på sitt märke Kylie cosmetics.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har sett lite kommentarer, och det här är ingenting att jag gör en Kylie Jenner-kopia för att vi båda är realitypersoner som gör tv med våra familjer och sedan ska jag göra smink för att hon gör också det, säger Bianca i sin podcast Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B.

Hon har även fått höra att färgerna för hennes företag är väldigt lika en annan Kardashian-systers sminkföretag, nämligen Kim Kardashians, 38. Nu menar Bianca att hon kanske kan komma att behöva ett helt podcastavsnitt till att bara försvara sig själv och sitt företag.

Annons

– Det kommer finnas likheter i andra företag i mina produkter. Folk kommer bara ”herregud, du har snott idén” och då kan jag säga att det finns ingen möjlighet att jag hade kunnat sno idén för att jag satte de här färgerna och texturen, hela tonaliteten av produkterna långt innan, säger Bianca.

Hon berättar att hon många gånger har funderat ut förslag för hennes sminkmärke som sedan större företag lanserat bara dagar efter. Att företag i samma bransch inspireras av samma sak är inget ovanligt menar Bianca och hon erkänner att även hon har sneglat på andra sminkmärken.

– Självklart får jag inspiration från andra sminkvarumärken, jag hade varit dum om jag inte kunde erkänna det. Det får vi ju alla, man får ju inspiration från det man brinner för, säger hon.

Bianca är creative director i Caia cosmetics. Det innebär att hon är den som är ytterst ansvarig för varumärkets koncept och genomförande. Hon ska skapa en känsla kring produkten, presentera idéer för delägarna och utföra produktutveckling.

Produkterna släpps den 20 november.

SE OCKSÅ: Bianca Ingrosso talar ut om mystiska symtomen

FOTO: Ibl, Kanal 5

Annons