TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Bianca Ingrosso bryter tystnaden om uppbrottet från Phillipe

20 jan, 2020 
Bianca Ingrossos nya erkännande om uppbrottet från Phillipe Cohen
Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen har varit ett par i många år, men relationen har haft många turer.
Nu berättar Bianca för första gången om uppbrottet under hösten, och varför hon valde att var tyst om det.
– Jag var inte redo, förklarar Bianca.
Annons
Långintervju med Bianca Ingrosso och Pernilla WahlgrenBrand logo
Långintervju med Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren

Det är ingen hemlighet att Bianca Ingrosso, 25, och Phillipe Cohen, 25, haft många turer i sin relation. Det har tagit slut mer än en gång, och Biancas stora skara följare såg henne vara hjärtekrossad senast i början av 2019. Men under våren hittade paret tillbaka till varandra, och fansen kunde återigen ta del av deras kärlek via Biancas sociala medier.

Men bara månader därefter försvann Phillipe från Biancas kanaler igen. Paret syntes aldrig ihop, och trots att fansen undrade vad som hänt valde Bianca att inte kommentera sin relationsstatus.

I en ny video på Biancas Youtube-kanal berättar hon nu om varför hon valde att vara tyst om relationen – och bekräftar för första gången att relationen tog slut ännu en gång under hösten.

– Jag nämnde ju aldrig att vi faktiskt gjorde slut. Det var det som hände, det antar jag att ni alla har förstått, varför han bara försvann från mina sociala medier, säger Bianca Ingrosso och fortsätter:

Annons

– Jag var inte redo den här gången att nämna att vi gjort slut. Jag ville att det skulle rinna ut ur sanden om det inte blev så att vi blev tillsammans igen. Sen hade jag en känsla i bakhuvudet om att vi skulle bli tillsammans igen, och då orkar inte jag gå ut med att vi har gjort slut.

Bianca berättar om succén med PernillaBrand logo
Bianca berättar om succén med Pernilla

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har idag, ännu en gång, hittat tillbaka till varandra. Det var under julen som Bianca och Phillipe började synas ihop igen.

Bianca om kärleken till Phillipe

Fansen undrar inte bara över Bianca och Phillipes relationsstatus, det är även många som uttrycker sin åsikt över att paret gjort slut med varandra så pass många gånger. Men andras åsikter är inget som paret själva bryr sig om, det är Bianca tydlig med att påpeka.

– Jag vet att vi har gjort slut många gånger, jag vet att ni kanske tycker att vi inte är ämnade för varandra, eller tvärt om. Men det är vår business, ni får tycka och tänka vad ni vill men vi bryr oss inte, säger Bianca.

Men trots alla uppbrott finns kärleken alltid kvar.

– Uppenbarligen så kan vi inte leva utan varandra. Uppenbarligen så har vi, och har haft, våra problem i vårt förhållande som gjort att det har tagit slut. Ingen har någonsin varit otrogen, det har aldrig varit en sån grej. Men vi båda har i perioder känt att vi haft det lite tjafsigt, vi har inte riktigt förstått varandra, säger hon och tillägger:

– Förhoppningsvis lever vi resten av livet tillsammans.

FOTO: TT/Olle Sporrong, Youtube

Annons