LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrosso berättar sanningen om måendet

14 mar, 2024 
Bianca Ingrosso är van vid att ha många bollar i luften. Men nu berättar hon om gången det blev för mycket – då hon nästan gick in i väggen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrosso om dejtandet och det omtalade retreatet – då var hon senast på dejtBrand logo
Bianca Ingrosso om dejtandet och det omtalade retreatet – då var hon senast på dejt

Det är ingen hemlighet att entreprenören Bianca Ingrosso, 29, tar sitt jobb och alla sina olika företag på absolut största allvar. Men ibland kan det bli för mycket.

I säsongsavslutningen av Carina Bergfeldt gästar Bianca och pratar om hur hennes stressiga schema påverkat hennes hälsa.

Bianca Ingrosso om att gå in i väggen: ”Min egen

tvångströja”

Bianca förklarar att hon i höstas började få symptom på utbrändhet.

– Jag känner att mitt liv har gått lite för fort ibland. Det går i en väldig raketfart och jag hinner inte alltid med. Jag tror det märktes väldigt mycket i höstas, att jag hann inte njuta, jag hann inte landa. Då kände jag att jag börjar nudda på den där väggen som folk pratar om, säger hon och fortsätter:

Annons

– Jag blev min egen tvångströja, när jag blir obekväm, stressad, ledsen eller vill så gärna förklara något men så får jag inte ut det.

Bianca Ingrossos kropp stängde av mitt under mötet: ”Hörseln försvann”

Det påverkade Bianca både psykiskt och fysiskt.

– Jag fick domningar i kroppen. Fick frossa och sen blev jag jättevarm, mina händer blev som klor, min käke stängde av helt, säger hon och fortsätter:

– Jag kunde sitta på ett möte och prata och ville få min synpunkt sagd i något svårt, typ av styrelsemöte, där jag ännu en gång behöver förklara mitt värde. Något som är väldigt svårt för mig. Då kunde det bara bli helt så här...

Hon gestikulerar med munnen och drar åt läpparna.

– Min mun bara stängde igen. Hörseln försvann, synen försvann, det blev helt fläckigt. Du kunde sitta och prata med mig men jag såg ingeting.

FOTO: Karin Törnblom/TT / TV4Play

Annons