Bianca Ingrosso bekräftar uppbrottet – slut med Phillipe

21 jan, 2019 
AvStina Dahlgren
Bianca Ingrosso och Philippe Cohen har gjort slut
Efter tuffa veckor berättar Bianca Ingrosso nu att hon och pojkvännen Phillipe Cohen har gjort slut.
Annons

Bianca Ingrosso, 24, har haft en tuff höst och vinter. I sin podcast Alice & Bianca – har du sagt A får du säga B har hon flera gånger berättat att hon går igenom något jobbigt privat, men som hon ännu inte kan dela med sig av till lyssnarna.

Nyligen slutade hon att blogga då hon ansåg att hon fick alldeles för mycket hat och elaka kommentarer, vilket tog för mycket energi från henne.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Det är tyvärr så att det har skrivits enorma mängder hatkommentarer den senaste tiden. Så pass att det nu har gått överstyr & mitt psyke klarar inte av det just nu. Det blir för mycket för mig. Jag mår tyvärr bara dåligt av att gå in på bloggen som det är nu. Det tär för mycket på mitt välmående & mitt självförtroende”, skrev hon på sin blogg.

Hon förklarade att det rör sig om en tillfällig paus och att hon under tiden ska jobba med sig själv och sitt välmående.

Förhållandet med Phillipe Cohen är över

Nu avslöjar Bianca Ingrosso orsaken till att hon inte har mått bra den senaste tiden. Förhållandet med Phillipe Cohen, 24, är över.

Annons

– Det var några veckor sedan, säger Bianca när Hänt träffar henne på pressträffen för familjens tv-serie Wahlgrens värld.

Hon berättar att det inte var något speciellt som hände, utan att förhållandet helt enkelt dog ut.

– Vi är vänner och vi kommer säkert alltid älska varandra men det fungerade bara inte. Det var för det bästa, säger hon.

Trots det mår hon under omständigheterna bra, och ser ljust på framtiden.

– Jag mår bra. Det är klart att det är upp och nedgångar, vi har varit tillsammans i fem år, men jag kommer att må bra.

Flyttade ihop för snabbt

Förra året valde paret att flytta ihop efter ett fyra år långt distansförhållande. Det gick dock inte som planerat och i oktober valde de att skaffa varsitt boende igen.

– Vi flyttade ihop lite för snabbt efter fyra år på distans. Det har varit en tuff höst i vårt förhållande, sa Bianca Ingrosso då i podcasten.

Hon påpekade dock att de fortfarande var ett par, men nu är alltså relationen över.

Annons

Det är inte första gången Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen går skilda vägar. 2017 levde de som singlar i några månader innan de hittade tillbaka till varandra. Om det blir en återförening även denna gången är Bianca dock tveksam till.

– Man kan inte göra slut hur många gånger som helst, säger hon till Hänt.

FOTO: IBL/Robin Lorentz-Allard, TT

Annons