Artikeln innehåller reklamlänkar

Bianca Ingrosso avslöjar sanningen om relationen med ASAP Rocky

Bianca Ingrosso och Asap Rocky

Sedan världsartisten ASAP Rockys Sverigebesök har ett rykte spridits om att han haft sex med Bianca Ingrosso under sin vistelse. Nu berättar Bianca sanningen om relationen på sin Instagram story.

Det var i början av året som Bianca Ingrosso, 24, köpte en ny lägenhet på Österman i Stockholm. Utgångspriset för den lyxiga trean var hela 9 950 000 kronor. Trots att bostaden var i toppskick valde Bianca att totalrenovera denna och har därför inte haft möjlighet att flytta in än.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Bianca har tidigare berättat att planen var att bo hemma hos pojkvännen Phillipe Cohen, 25, men i ett avsnitt av Nyhetsmorgon tidigare i sommar avslöjade influencern att hon nu istället bor hos mamma Pernilla Wahlgren på Lidingö.

Det drastiska beslutet har fått Biancas följare att spekulera i om hon och Phillipe återigen gått skilda vägar. I våras blev paret återigen tillsammans efter att ha gjort slut tre månader tidigare, men nu tror alltså fansen att det återigen uppstått problem i relationen.

När Phillipe och Bianca slutade följa varandra på Instagram i somras tändes nytt liv i ryktet om att de gjort slut.

Bianca Ingrosso om sexryktet med ASAP Rocky

Efter att världsstjärnan ASAP Rocky, eller Rakim Mayers, 30, besökt Stockholm spreds ett nytt rykte om Bianca på internet och i sociala medier. I kommentarsfältet på pojkvännen Phillipes Instagram-konto är det flera följare som ställt frågan ifall Bianca Ingrosso haft sex med ASAP Rocky under hans vistelse.

”Visst du är snygg men svider det inte en gnutta att nu konkurrera med ASAP Rocky”, skriver en person.

”Bianca Ingrosso var otrogen och låg med ASAP Rocky”, hävdar en annan.

Var ryktet kommer ifrån är ännu oklart, men under flera veckor har det florerat vilt i sociala medier. Detta har lett till att Bianca Ingrosso nu väljer att besvara spekulationerna på sin Instagram story.

”Och så lite svar på tal: Det går tydligen ett rykte om att jag har legat med ASAP Rocky. Jag har aldrig ens träffat den karl och så vitt jag vet så har väl han suttit i fängelse här under typ hela hans vistelse?”, skriver Bianca och fortsätter sedan:

”Det är så sjukt med alla galna rykten som går runt om mig. Förstår inte vad alla kommer ifrån, för typ varenda en som jag har hört stämmer inte”.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Swan Gallet/WWD/Shutterstock

SENASTE NYTT!