Artikeln innehåller reklamlänkar

Bianca Ingrosso avslöjar: Så mycket tjänar min assistent

Bianca Ingrossos assistent Lovisa Worge

Sedan en tid tillbaka har Bianca Ingrosso en assistent anställd på heltid som hjälper henne med alla bollar hon har i luften. Nu avslöjar tv-profilen hur mycket assistenten Lovisa tjänar i månaden.

Bianca Ingrosso, 24 slog igenom för det svenska folket när hon var med i TV4:s dansprogram Let’s Dance 2016 där hon kom långt och landade på andraplats. I dag är hon en av Sveriges mest framgångsrika tv-profiler och influencers. Förutom att hon driver en podcast, är hon aktuell i den femte säsongen av familjens realityserie Wahlgrens värld på Kanal 5, och hon agerar även ännu en gång jurymedlem i TV4:s tv-program Talang.

Utöver allt det här har tv-profilen även andra projekt som hon håller sig sysselsatt med. I november lanserade hon sitt sminkmärke CAIA och det var stort pådrag – bara 30 sekunder efter att produkterna lanserats kraschade sajten.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Med alla olika sysselsättningar är Bianca minst sagt en tjej med många järn i elden och i slutet av 2017 drabbades hon av utmattning och panikångest. För att öka sitt välmående och för att kunna få vardagen att gå runt, började influencern att leta efter en assistent i början av förra året.

En vanlig dag som Biancas assistent

Bland flera tusentals sökande var det Lovisa Worge, 22, som var den lyckligt lottade som fick jobbet som Biancas assistent. I senaste avsnittet av podcasten Alice & Bianca – Har man sagt A får man säga B, som Bianca driver med bästa vännen Alice Stenlöf, 22, gästar Lovisa och lyssnarna får veta mer om varför hon sökte jobbet och mer om vad det innebär att vara Biancas assistent.

– Förra året bestämde jag ju mig för att anställa en assistent och då så har vi pratat om att jag hade anställningsintervjuer och det var jävligt, jävligt många som sökte in och sedan typ den sista jag träffade var Lovisa, berättar Bianca och säger att det klickade direkt mellan dem.

Lovisa berättar att hon kände direkt när hon gick ifrån intervjun att hon skulle få jobbet och tror att hon fick det för att hon inte var ett fan av Bianca.

– Jag gillade inte dig alls i Wahlgrens värld i första säsongen, jag läste inte din blogg men jag var så trött på mitt jobb och ville göra något nytt, förklarar Lovisa.

– Men jag hade ju inte sökt om jag trodde att du var den vidrigaste personen, säger Lovisa senare i avsnittet.

Efter ett par månader av att jobba tillsammans hade tjejerna fått en bra relation. De beskriver att de jobbar väldigt nära varandra och reder ut vad Lovisa egentligen har för arbetsuppgifter.

– Mycket mejl, sitter mycket med CAIA, planerar upp veckor, koordinerar, det är ju ingen som kontaktar dig direkt, de kommer ju till mig så jag får ju sjukt mycket sms varje dag också, och samtal, säger Lovisa och Alice sticker in:

– Jag hör ju av mig till dig för att kolla vad Bianca ska göra lördag kväll.

Lovisa summerar till slut rollen som att det innefattar mest mejl och möten.

– Tre dagar i veckan springer vi runt i Stockholm och går på möten och fotar och sedan två dagar i veckan kanske jag sitter på kontoret. Vi sitter typ ihop, säger Lovisa till Bianca och skrattar.

”Vill att du ska ha högre lön”

–  Jag är ju inte så bekväm i chefsrollen. Det finns inte att Lovisa är anställd av mig, jag är chef. När vi skulle bestämma din lön, det var ju du som bestämde den, absolut inte jag. Jag tjatade och sa ”Jag vill att du ska ha en högre lön, kom med ett förslag”, och du bara ”Jag vågar inte, jag vågar inte” och jag vart såhär ”Jag vill verkligen att du ska ha en högre lön, du förtjänar en högre lön”, säger Bianca

– Kan vi avslöja vad du hade som första lön?, frågar Alice.

– 22 000 i första lön, avslöjar Lovisa och medger att hennes lön nu är riktigt bra.

– Jag skrev till dig, kan du ge mig ett löneförslag. Då skrev du, antingen får du 28 nu eller så får du 30 i sommar. Och då sa jag så här ”Nej, för jag ska köpa lägenhet, så jag tar hellre 30 direkt”, säger Lovisa och Bianca fyller i:

— Och då sa jag ”Bra spikat! Det blir 30”, säger Bianca och skrattar.

Glad när andra tjänar mycket

När Hänt träffade Bianca nyligen på pressträffen för Wahlgrens värld bekräftar hon att lönen tillslut landade på 30.

– Lovisa får fett jävla bra lön. Vi pratar till och med om det i podden. Så att hon tjänar fan bra med pengar. Men jag är så här, jobbar du med mig, så ska du trivas och du ska verkligen ha betalt för det hårda jobbet man gör, förklarar Bianca och fortsätter:

– Hon tjänar 30 000 i månaden och sedan så gör ju hon samarbeten så hon tjänar bra med pengar.

– Jag fattar inte det här med att kvinnor känner sig tävlingsinriktade. Jag blir glad när andra tjänar mycket pengar och jag skulle aldrig… det är ju vissa som är så här, ”vi vill  verkligen göra samarbeten på hennes Instagram” och vad förstör det för mig? Om hon kan tjäna mer pengar och leva det liv hon vill leva, säger Bianca till Hänt.

Den framgångsrika influencern avslöjar också att hon har tänkt at anställa en personlig assistent, eftersom att Lovisa har så mycket att göra.

– En personlig assistent som kan hjälpa mig och Lovisa, förklarar Bianca.

LÄS MER: Bianca Ingrosso bekräftar uppbrottet – slut med Phillipe

LÄS MER: Bianca Ingrossos lägenhet till salu

FOTO: Karin Törnblom/TT/Instagram 

FRÅN FÖRSTASIDAN