Artikeln innehåller reklamlänkar
Idol 2023 marknadsföring banner

Bianca avslöjar: Så många miljoner fakturerade jag för ett jobb

16 jul, 2019 
AvSarah Mansouri
jobbet som fick bianca ingrosso att fakturera miljonbelopp
Hon är influencern, entreprenören och tv-profilen som jobbar stenhårt – och mycket. Bianca Ingrosso erkänner själv att hon inte har några problem med att prata om hur mycket hon tjänar på alla sina jobb, och nu avslöjar hon hur mycket pengar hon fått från en enda faktura.
Annons
Efter återföreningen: Phillipes kärlekhyllning till Bianca
Efter återföreningen: Phillipes kärlekhyllning till Bianca

Influencern och tv-profilen Bianca Ingrosso, 24, har ständigt många bollar i luften. Förutom att hon är aktuell med säsong sex av familjens realityserie Wahlgrens Värld på Kanal 5 ser vi henne både på Youtube och på Instagram där hon har en följarskara på över en miljon – och vi hör henne även i en av Sveriges största podcasts.

För ett sponsrat Instagram-inlägg tar Bianca Ingrosso 200 000 kronor, vilket hon avslöjade när hon gästade Framgångspodden i början av 2018.

Men titlarna tv-profil och influencer är inte det enda titlarna Bianca går under numera. I november 2018 lanserade hon sitt egna sminkmärke, Caia Cosmetics.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I det senaste avnsnittet av podcasten Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B  gästas Bianca och bästisen Alice Stenlöf, 23, av två andra framgångsrika influencers: Hanna ”Hannalicious” Friberg, 24, och Lovisa ”Lojsan” Wallin, 26.

Annons

Samtalsämnet kommer in på pengar och Bianca Ingrosso berättar med egna ord hur hon själv varit väldigt snål tidigare, men att hon har fått en förändrad syn på det.

– Jag har alltid varit väldigt snål. Men sedan har jag börjat bli så här, men pengar, nu låter det äckligt, men pengar kommer och går, säger Bianca.

Tv-profilen menar att hon inte kan arbeta effektivt med exempelvis jobbet som influenser om hon inte heller spenderar sina pengar.

– Jag kan inte jobba effektivt och känna att det är värt det om inte jag… för det man får i belöning, av bara jobb. Skit i allt med kärlek och kommentarer och allting, då är det ju pengar man får och jag kan inte jobba så effektivt om jag inte spenderar en del, säger Bianca och fortsätter:

– Jag känner aldrig att jag är värd att spendera dem, men jag känner att jag måste.

”Inget megabehov av pengar”

När avsnittet spelas in är det fredagkväll och de passar på att dricka bubbel och spela Jag har aldrig, en dryckeslek som går ut på alla läser upp varsin Jag har aldrig-fråga, och den som har gjort påståendet tar en klunk bubbel och säger sitt namn.

Annons

Ett påstående som kommer på tal handlar om huruvida någon av tjejerna har fakturerat mer än 500 000 kronor på en faktura någon gång, varpå både Alice och Bianca säger sina namn och erkänner därmed att de gjort det.

Alice avslöjar inte exakt hur mycket hon har fakturerat, men säger att det inte är jättemycket över 500 000. Bianca är däremot inte blyg när det kommer till att prata om hur mycket hon tjänat.

– Jag är ju en sådan som kan säga sådant här, säger Bianca och fortsätter:

– Alla vet att jag inte dör för pengar, jag har inget megabehov av pengar, så länge jag kan leva utan att behöva tänka på pengar så är jag glad. Men jag tror det var…., säger Bianca Ingrosso.

Den framgångsrika influencern tänker efter en stund tills hon tillslut avslöjar summan:

– Nej, men det var 4,2 miljoner.

FOTO: TT

Annons