LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrosso avslöjar: "Då förlorade jag oskulden"

04 apr, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Det är i ett klipp på Youtube som Bianca Ingrosso svarar på den privata frågan – och avslöjar allt om sin första gång.
Annons

Bianca Wahlgren Ingrosso, 22, har startat en egen Youtube-kanal. I ett nytt klipp svarar hon nu på minst sagt avslöjande frågor från sina följare, däribland om sitt sexliv. I videon får Bianca bland annat den intima frågan ”När förlorade du oskulden?” – vilket hon också väljer att svara på.

– Jag förlorade oskulden när jag var 15 år, säger Bianca Ingrosso.

Men den där allra första kärleksstunden verkar inte ha gjort något större intryck på tv-profilen, som skrattar när hon berättar om tillfället.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag kan väl säga såhär, jag märkte inte ens av att jag förlorade den, så dåligt var det, säger hon i videon och skrattar.

Den senaste tiden har det också spekulerats en hel del i Bianca Ingrossos kärleksliv. De senaste veckorna har följarna undrat huruvida hon och pojkvännen sedan tre år tillbaka, Philippe Cohen, 23, fortfarande är tillsammans. Paret är inte längre vänner på Facebook och de har avföljt varandra på Instagram. Bianca har också skrivit att det har varit ”tufft” i ett inlägg på sin blogg, men inte velat avslöja hur deras relationsstatus ser ut.

Annons

I det senaste avsnittet av podcasten Wahlgren & Wistam, avsnitt 109, råkar dock Biancas mamma,  Pernilla Wahlgren49, försäga sig. Där berättar hon nämligen om en semester i Thailand med Bianca och Philippe i början av deras relation – och refererar till Philippe som ”dåvarande pojkvän”.

– Vi var i Thailand på semester hela familjen, och med på semestern var då Biancas dåvarande pojkvän Phillipe, säger Pernilla i avsnittet.

Den meningen har nu fått Biancas bloggläsare att undra än mer om relationen är över eller ej. Något svar har dock varken Pernilla eller Bianca gett.

Foto: IBL

Annons