LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca hyllas efter bröstbilden på Instagram: "Varför skämmas?"

15 jun, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Bianca Ingrosso delar allt med sina följare på Instagram. Nu ryter hon ifrån till alla som kommenterar att hennes bröst syns på bilder.
Annons

Som offentlig person får man stå ut med åsikter från alla olika håll. Någon som fått det med bröstmjölken är Bianca Ingrosso, 22. Men det har också gjort henne till den starka och självständiga kvinna hon är idag.

På sociala medier delar Bianca dagligen med sig av allt som händer i hennes vardag. Hon släpper in sina följare i sitt liv, men därigenom även hatarna. Dagligen kommenterar folk hennes utseende och hennes livsstil, men nu ryter hon ifrån – och hyllas till skyarna för det.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I tisdags publicerade hon en bild på sig själv på Instagram där hon har ett vitt linne på sig utan bh under, till bilden skriver hon:

“Varför skämmas över bröstvårtor?? Alla har dem och det är det mest naturliga som finns. Så till alla er som påpekar mina bröstvårtor på alla bilder, ni kan sluta nu för jag älskar mina bröst”

Snabbt började kommentarerna från hennes följare att trilla in, hon hyllades till höger och vänster för att hon ryter ifrån. Men också för hennes hylla:

“Go girl,,,, varför lägga ner energi på vad andra tycker och negativ energi…”

“Alla mongos som inte har ett eget liv sjukt….så klart du ska vara stålt över dina boobs …du är jätte söt på bilden”

“Vi älskar dina bröst med Bianca”

“Wow!”

Heja dig Bianca!

Foto: IBL

Annons