LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Beyoncés mamma avslöjar – så ser stjärnans riktiga hår ut

20 dec, 2017 
Undrar ni också hur Beyoncé Knowles ser ut i sitt riktiga hår? Vad är äkta och vad är fejk? Nu har mamma Tina Knowles besvarat frågan vi alla undrat över.
Annons

Okej. Vi är många som undrar – hur mycket av superstjärnan Beyoncé Knowles, 36, hår på huvudet är hennes egna och vad är fejk? För inte allt för många år sedan såg vi henne i en kortklippt page, men kort där efter var det långt igen. Men i Hollywood känns det väl som att de flesta stjärnor byter frisyr varannan dag, eller?

Men nu har hennes mamma Tina Knowles, 63, besvarat den frågan. På Instagram har mamma Knowles lagt ut en bild på Beyoncés alldeles egna hår, utan övrigt tillägg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Min babys hår håller på att växa ut! Snart kommer hon att ta mig”, skriver hon till bilden.

Ja, inte särskilt lite hår, eller hur? Men däremot är det inte säkert att Beyoncé, som annars är väldigt reserverad och privat på sina kanaler, är okej med att mamma avslöjar det här. Det blir inget mer ”fake it til you make it” för hennes del. Men förhoppningsvis gör det ingenting.

Foto: IBL, Instagram

Annons