Artikeln innehåller reklamlänkar

Bettina Buchanan och Mattias Coleman hade sex på flygplanet

Bettina Buchanan och Mattias Coleman i Paradise hotel

Bettina Buchanan och Mattias Coleman fick aldrig till det i Paradise hotel. Nu avslöjar de allt om vad som hände mellan dem på resan hem...

I nya programmet Paradise Sthlm samlas sex deltagare från årets säsong av Paradise hotel i en lyxig lägenhet i Stockholm. Under fyra veckor ska de göra upp om vinnartiteln och den som lyckas hålla sig kvar längst får en gratis resa. Utan kameror.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Bettina Buchanan, 22, är en av deltagarna som tävlar i Paradise Sthlm. Efter att Erica Mendez, 22, åkte ut förra veckan har hon känt sig ensam, men det behövde hon inte göra speciellt länge. Ikväll kliver nämligen Mattias Coleman, 25, in i tävlingen. De två hade en flört som ingen tittare kunde undgå i Mexiko när Paradise hotel spelades in. Trots deras starka attraktion till varandra hade de aldrig sex på hotellet då Bettina inte ville göra det framför tv-kamerorna. Den så kallade Bettina-muren blev ett stående skämt hos deltagarna och Mattias kämpade hårt för att riva den, men lyckades aldrig.

Nu avslöjar Bettina dock att muren revs direkt efter programmet. Väldigt direkt efter programmet.

– Den revs på hemmaplan, eller egentligen redan på flyget hem. Jag ville vara med i tiotusenmetersklubben, säger hon i kvällens avsnitt.

Mattias bekräftar att de två fick till det när inspelningarna var över.

– Bettina-muren har fallit för länge sedan. Den föll väldigt snabbt efter programmet, säger han.

Avslöjar sexdetaljerna

I Bettinas egen podcast Bettina och Alma går hon in på detaljerna.

– Det var ett stort plan med två gångar och vi satt ganska långt fram, och längst fram och i mitten och längst bak är det ju toaletter. Nej, men vi kollade oss runt lite så säger jag till honom ”gå, jag kommer”. Så efter två minuter då går jag dit och skulle ”gå på toaletten” men då var det öppet och någon annan där inne så att säga, berättar hon.

Hon har haft svårt att hålla inne med hemligheten om att hon nu är medlem i tiotusenmetersklubben, men har inte kunnat säga något förrän nu. Detta för att inte avslöja för mycket om sin medverkan i Paradise hotel. Nu kan hon äntligen gå ut och berätta om sin upplevelse.

– Det var otroligt häftigt att få komma med, säger Bettina.

Paradise STHLM sänds måndag till onsdag – se avsnitten här.

Hänt eftersnack sänds varje onsdag 22.00 på Viafree och på Hänt tv:s youtube – HÄR kan du se premiäravsnittet:

LÄS OCKSÅ: Därför lämnar Malin Gramer Paradise hotel efter 7 säsonger

LÄS OCKSÅ: Arvid Stenbäcken i triangeldrama – romansen utanför PH

FOTO: TV3

SENASTE NYTT!