Beskedet om TV4: Då går Soraya Lavasani på mammaledighet

Beskedet om TV4: Då går Soraya Lavasani på mammaledighet

Soraya Lavasani väntar sitt andra barn. Nu berättar programledaren när hon kommer att gå på mammaledighet och lämna Nyhetsmorgon och TV4 i månader.

Soraya Lavasani har huserat i Nyhetsmorgon för TV4:s räkning i flera år. Under veckans första dagar har Soraya programlett sändningen ihop med Jesper Börjesson sedan en tid tillbaka, men efter att Jesper valt att lämna TV4 och programledaryrket, leder Soraya nu programmet ihop med Martin Järborg.

”Ny måndag och ny morgonpartner. Fast så ny är han ju inte men det var i alla fall 1,5 år sen vi sist körde Nyhetsmorgon ihop. Välkommen Martin!”, skrev Soraya i ett inlägg på Instagram i samband med att Jesper ersatts av Martin.

Men Martin kommer inte att han Soraya vid sin sida så länge till. Hon väntar nämligen sitt andra barn, och snart går hon på mammaledighet.

Jag jobbar i två veckor till”, berättar Soraya nu för Hänt.

Soraya Lavasani om sin andra graviditet

Det var under en sändning i Nyhetsmorgon som Soraya avslöjade att hon väntade barn.

– Då kommer det en till liten bebis. Då blir det tillökning i familjen. Det är jätte, jättekul faktiskt. Det ska bli väldigt, väldigt roligt att bli fyra, sa Soraya Lavasani i Nyhetsmorgon.

Sedan tidigare har Soraya Lavasani dottern Bianca, 2, med maken Ralph, och i april väntas alltså familjen växa.

I en intervju med Mama har hon berättat hur det gick till när hon fick reda på att hon var gravid med sitt andra barn.

– Jag och Ralph tog testet tillsammans så vi fick glädjebeskedet samtidigt, det var fint! Samma dag berättade jag för mina syskon och pappa då vi alla träffades för att åka på gemensam semester. Det kändes härligt att få dela nyheten med mina närmaste direkt.

Makarna har ännu inte kollat efter vad det är för kön på den lilla, så det blir en överraskning. Men Soraya har trots det hunnit klura på namn.

– Svårt! Och vi vet inte könet men jag tycker om Gabrielle och Julian, säger Soraya Lavasani vidare till Mama.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT