LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Beskedet: Han återvänder också till "Paradise hotel" 2017

20 jun, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Jeppe, Kristian, Mos, Smail – och nu är också Jonathan Hermansson klar för höstens upplaga av "Paradise hotel".
Annons

Jesper ”Jeppe” Johansson, 26, är klar. Kristian Täljeblad, 26, är klar. Robin ”Mos” Andersson, 24, är klar. I går stod det också klart att Smail Alihodzic, 26, är klar för den nya säsongen av “Paradise hotel”.

Nu sällar sig också Jonathan Hermansson, 25, till skaran av återvändande deltagare. I dag avslöjade TV3 att han blir den femte killen att delta i höstens säsong.

“En sån här chans får man ju bara en gång i liiiive” ..så står man här igen i Mexico iförd ett par rosa shorts med glassar och bara väntar på att få smattra igång ännu en säsong”, skriver Jonathan Hermansson på Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Jonathan Hermansson deltog i “Paradise hotel” 2015, tillsammans med bland annat Robin “Mos”. Han hade en uppmärksammad bromance med deltagaren Johnny Edlind och också en fling med deltagaren Jennifer Alabi.

Annons

Dessutom blev han kanske mest känd för sitt intro där han juckade mot en guldpokal samt för sin panik när han trodde att han hade bajsat på golvet inne på hotellet.

Redan i början av mars kunde Hänt avslöja att höstens upplaga av ”Paradise hotel” kommer att bli en ”allstar”-upplaga, där gamla deltagare från tidigare säsonger kommer att återvända till Mexiko.

– Höstens ”Paradise hotel ”kommer bli riktigt maxat. De närmsta dagarna släpper vi ett antal killar som är tittarfavoriter från tidigare säsonger och som återvänder nu i höst. Det kommer bli en positiv överraskning för tittarna – men för att alla PH-fans ska få längta lite mer håller vi både tjejerna och det exakta upplägget hemligt till efter sommaren. Men fler nyheter och fler deltagare kommer släppas inför premiären, säger Susanne Nylén, presschef MTG Sverige, till Hänt.

Foto: IBL

Annons