ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bert Karlsson i bråk med barnen – okända konflikterna: ”Ryker ihop”

28 nov, 2023 
Bert Karlsson och dottern Johanna
Bert Karlsson är pappa till två barn.
Nu berättar han för Hänt om de okända bråken inom familjen.
– Vi ryker ihop ibland, säger Bert.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Röda mattan med Edward BlomBrand logo
Röda mattan med Edward Blom

Bert Karlsson, 78, och hans fru Britt-Marie har varit gifta sedan 1967. Tillsammans har de två barn Johanna och Joakim, dessutom består familjen av ett helt gäng barnbarn.

Bert Karlsson avslöjar bråken med barnen – okända konflikterna

När Hänt når Bert berättar han om lyckan över att familjen är så pass sammansvetsad som den är idag. Sedan lång tid tillbaka arbetar nämligen Bert med sina barn. Detta har dock lett till en hel del konflikter.

– Det är perfekt alltså, vi jobbar ihop allihopa. Jag tycker det är jätteroligt, vi ryker ihop ibland när vi inte tycker samma men det är viktigt att lyssna på de nya influenserna, det är jätteviktigt, säger han till Hänt.

När man jobbar ihop kanske man får se både de positiva och negativa sidorna av varandra?

Annons

– Ja absolut, det är jättepositivt. Men de är väldigt mycket bättre än mig på väldigt mycket. Jag är kanske mer entreprenör men när det gället genomförandet av vissa grejer är de väldigt mycket bättre.

Bert Karlsson om gåvorna till barnbarnen: ”Vi har inte nytta av massa pengar när vi är borta”

Barnen har länge varit insatta i Berts företag då han lät de ärva företagen för flera år sedan. Nyligen berättade Bert även för Hänt att han är generös med att dela med sig av sina pengar till barnbarnen. Det var i samband med att Bert fick en fråga gällande julklappar som han avslöjade att barnbarnen varje år får en del av arvet.

– Jag tycker det är viktigt att de får del av det medan vi lever. Det har vi gjort i alla år. Jag har den principen, vi har inte nytta av massa pengar när vi är borta utan det är bättre att barnen får de under tiden så vi ser om de tycker om det och vad de kan göra.

FOTO: TT

Annons