Benjamin Stenfeldts kärlekslycka efter Paradise hotel – första orden om flickvännen Diana

I kvällens avsnitt av Paradise hotel visar både Tanja Kallin och Josie Josie Capllonch extra intresse för den nya deltagaren Benjamin Stenfeldt.
Men nu berättar Benjamin för Hänt vem det är som egentligen har fångat hans hjärta.

I kvällens avsnitt av Paradise hotel kliver den nya deltagaren, även kallade goa gubben”, Benjamin Stenfeldt in på hotellet. Han checkar in för att utse hotellets roligaste kille och därmed även bestämma vem som får en immunitet, men efter ett tag visar det sig att det inte bara är killarna som är angelägna att göra bra ifrån sig framför honom. Under kvällen kommer det nämligen fram att både Tanja Kallin och Josie Capllonch är lite extra sugna på den nya deltagaren.

Men ett år senare man se att varken Josie eller Tanja blev den som fångade hans hjärta. På reality-stjärnans Instagram kan man istället se att Benjamins hjärta tillhör någon helt annan, nämligen flickvännen och numera sambon Diana.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Benjamins ord om flickvännen

För Hänt berättar han om sin stora kärlek och hur de träffades, och det visar sig att de har en minst sagt speciell kärlekshistoria.

”Det började för exakt ett år sedan när jag flyttade in i min nya lägenhet och råkade bli Dianas nya granne. Alltså verkligen vägg i vägg. Efter ett par veckor så möttes vi och började heja på varandra. Sen dröjde det nästan till våren tills hon knackade på min dörr och frågade efter bajspapper då hennes var slut. Någon gång efter det började vi få upp kontakten litegrann och sa att vi borde käka sushi någon dag”, börjar han med att berätta innan han fortsätter:

”Men varenda jädra gång hon frågade mig om vi skulle gå och käka så va jag just då iväg på resejobb. Det va nästan så vi skrattade åt det. Speciellt när vi bodde dörr i dörr. Efter flera veckor av försök så stötte vi tillslut på varandra på loftgången utanför våra ytterdörrar och började snacka.”

Benjamin och Diana.

Han berättar att han då rekommenderade henne att se Johan Falk-serien, men att det hela istället slutade med att han bjöd hem henne den kvällen för att titta på filmerna tillsammans.

”Sen började vi kolla om Johan Falk på kvällarna och efter ett par dagar så frågade jag henne ifall jag skulle gå över till mig och sova eller om jag kunde sova kvar. Sen den kvällen har vi inte sovit ifrån varandra en enda gång och hon ligger bredvid mig just nu när jag skriver detta”, berättar han.

LÄS OCKSÅ: Hanna Bodelson i tårar efter Sebastian Månssons ord - grät i tre dagar

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso avslöjar okända graviditeten – berättar om svåra beslutet

FOTO: Viafree, Instagram