LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Benjamin Ingrossos vändning – efter tuffa tiden

05 apr, 2020 
Benjamin Ingrosso
Hade du velat få din mat lagad av Benjamin Ingrosso?
Det verkar inte vara helt omöjligt i framtiden, enligt artisten själv.
Annons
Bianca Ingrossos bråk med Benjamin IngrossoBrand logo
Bianca Ingrossos bråk med Benjamin Ingrosso

Att familjen Wahlgren-Ingrosso är en av Sveriges kändaste familjer råder det inga tvivel om. I princip alla är kända, som allt ifrån artister till skådespelare. Mamma Pernilla Wahlgren, 52, och dottern Bianca Ingrosso, 25, gör succé med realityserien Wahlgrens värld på Kanal 5 och Dplay, och i serien syns då och då Biancas syskon Benjamin Ingrosso, 22, och Theo Wahlgren, 12.

Benjamin Ingrosso har dock inte synts så mycket i föregående säsonger, vilket han kommenterade i Breaking News med Fredrik Wikingsson och Filip Hammar i Kanal 5 för ett år sedan. Han menade då att orsaken var hans egna karriär med sin egna musik. Att hans musik tar tid känns som ett fullt rimligt argument – då han är en av Sveriges hetaste artister just nu. Men nu blir han, som många andra, påverkade av coronaviruset. Han kan inte ha några spelningar, detta på grund av påbudet om att inga folksamlingar får vara större än 50 personer.

Annons

Detta berättar artisten om i Rix morronzoo, som han gästar via telefonlänk då han kände sig sjuk. 

– Jag vågade inte ta mig ut till en radiostation om man känner sig hängig. Jag är lite hypokondriker. Ligger hemma och vilar en dag, kanske det känns bättre sen.

Under intervjuen berättar artisten att han för tillfället inte har några framträdanden inplanerade, skriver Expressen.

– Det står still. Det som är skönt är att jag varit otroligt kreativ senaste månaden. Skrivit ett helt album. Suttit hemma vid pianot och tittat ut på det vackra vårvädret, berättar Benjamin Ingrosso och fortsätter:

– Musik som folk behöver mest just nu, i dessa tider. Kanske ska jag börja livestreama lite mer.

Benjamin Ingrossos take away-kök

Benjamin får i radioprogrammet frågan vad han skulle göra om han inte kan försörja sig på artisteriet, på grund av coronakrisen.

– Jag tänkte stå hemma göra mat. Skicka take away-lådor till alla. Benjamins take away-kök. Mig i en härlig kockmössa, säger han i programmet enligt Expressen.

FOTO: TT

Annons