LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Benjamin Ingrossos tuffa kamp – nya avslöjandet om måendet

14 maj, 2023 
Benjamin Ingrossos bästa vän Melina Criborn kunde nyligen berätta att artisten genomgår en svår period.
Även att Benjamin kommit till vissa insikter.
– Min stackars bästa vän, säger Melina.
Annons
Benjamin Ingrosso brister ut i skratt när han visar Oskar Linnros hur Instagram fungerarBrand logo
Benjamin Ingrosso brister ut i skratt när han visar Oskar Linnros hur Instagram fungerar

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Benjamin Ingrossos framgångar är oändliga. Just nu är han högaktuell med egna matprogrammet Benjamin's där han bjuder in välkända gäster till att äta mat.

Men även om karriären går som på räls för stjärnan så är måendet inte på topp just nu. Det är i podden Inga beiga morsor som drivs av Benjamin bästa vän Melina Criborn och Ellinor Löfgren som ämnet kommer på tal.

– Men stackars älsklingsbarnet, min stackars bästa vän. Han mår ju inte bra. Han är med om en svår period i livet, så kan jag säga, berättar Melina Criborn i avsnittet.

Benjamin Ingrossos tuffa kamp – avslöjandet om måendet

Melina kan inte avslöja vad det är som har hänt, men att Benjamin har kommit till vissa insikter när det gäller relationer.

– Han har nog fått sig en riktig tankeställare över hur han gör i vissa relationer, hur han vårdar vissa relationen, säger hon och tillägger:

– Han har varit riktigt deppig. Han har inte sovit, vi pratar hela nätterna. Det har varit riktigt tufft för honom.

Annons

Men Melina kan dela med sig av en viss detalj och det är att det hela har handlat om en särskild person. Vem denna person är vill hon inte berätta.

– Vi har pratat väldigt mycket om en specifik person i helgen, avslöjar Melina Criborn i avsnittet.

Benjamin Ingrosso bekräftar: ”Jag är singel”

– Jag är singel. Jag tror fan inte jag skulle vara en skitrolig pojkvän att vara tillsammans med just nu, för att jag har så sjukt mycket i mitt liv, säger han till Aftonbladet.

I samma intervju berättade han även att han inte är ute efter något förhållande i dagsläget, och när han får frågor om tidigare relationer vill han varken bekräfta eller förneka något.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons