LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Benjamin Ingrossos flammas kommentar till Liamoo – inför alla

08 aug, 2022 
Liamoo och Frœya
Artisten Liamoo gästar under måndagen Lotta på Liseberg.
Nu visar det sig att artisten har en hemliga relation till Benjamin Ingrossos flickvän Frøya Sofie Winther – läs mer här!
Annons
Liamoos nya barnbesked – 6 månader efter dotterns födselBrand logo
Liamoos nya barnbesked – 6 månader efter dotterns födsel

Folkkära tv-programmet Lotta på Liseberg leds av programledaren Lotta Engberg, 59.

Programmet bjuder på en hel del spännande gäster. Den 8 augusti gäster flera artister så som Liamoo, Petter, Linnea Henriksson, Moonica Mac och Clara Klingenström.

Nu visar det sig att Benjamin Ingrossos, 24, flickvän, Frøya Sofie Winther, 29, känner en av artisterna.

Benjamins flickvän Frøya Sofie Winther – sågs nyligen utomlands tillsammans

I våras spreds ryktena om att Benjamin Ingrosso hade en romans med en norsk influencer. De fångades på bild när den norska flickvännen var på plats i Stockholm.

Hon bekantade sig med den familjen Wahlgren och nyligen syntes paret på en lyxig semester i Palma tillsammans med Bianca Ingrosso, 27, och flera vänner. Det verkar helt enkelt inte råda några tvivel om att Benjamin och den norska influencern har en relation.

Annons

Frøya kommentar om artisten Liamoo – inför alla

Men Frøya verkar känna fler kända profiler i Stockholm. Nu kommenterar hon en bild på artisten Liamoo, som egentligen heter Liam Pablito Cacatian Thomassen, 24.

Han fick sitt genombrott när deltog i Idol år 2016. Han har också medverkat i Melodifestivalen flera gånger, år 2019 deltog han med låten låten Hold You som han framförde tillsammans med Hanna Ferm. Liamoo gav inte upp i musiktävlingen Melodifestivalen utan fortsatte året efter, år 2022 med låten Bluffin som han gick vidare med till final.

Nyligen publicerade artisten en bild på sin Instagram som Frøya var mycket snabb på att besvara.

Nu har man varit iväg och köpt en ny resevagn till Alina hos underbara Babyproffsen Barkarby!! Blir enklare att resa med denna och den är även supersmidig! Tack för trevligt bemötande och proffsig hjälp Babyproffsen Barkarby Ni är bäst!”, skriver Liamoo på sin Instagram.

Frøya kommenterar då bilden med hjärtemojis vilket Liamoo gillade. Vad de har för relation till varandra och hur de känner varandra vet vi inte ännu..

Hänt har sökt Liam.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons