Benjamin Ingrossos ord om relationen med Melina Criborn

Benjamin Ingrosso och Melina Criborn

I veckan avslöjade Melina Criborn att Benjamin Ingrosso fortfarande bor hemma hos henne och Jacob – trots makarna väntar barn och Benjamin har en egen lägenhet.
Här är Benjamins egna ord om relationen.
Allt om Melina Criborn
Slå på ljud

Artisten Benjamin Ingrosso, 22, flyttade hemifrån för en tid sedan. Han lämnade då sitt pojkrum hemma hos mamma Pernilla Wahlgren, 52, och många följare trodde kanske att han istället skulle bo i en egen lägenhet.

Men trots att Benjamin äger en enrummare i centrala Stockholm valde han att flytta in hos Melina Criborn, 30, och hennes make Jacob “Nause” Criborn, 29. Melina är egentligen en barndomsvän till Benjamins storebror, Oliver Ingrosso, 30, men med åren har hon fått en nära relation till de flesta medlemmar i Wahlgren/Ingrosso-klanen. När Melina och Jacob gifte sig på Mallorca i höstas var Benjamin, Oliver, Bianca och Pernilla på plats.

För ett par månader sedan avslöjade Melina Criborn att hon och maken Jacob väntar sitt första barn. Det är en liten flicka som ligger i magen och på Youtube-kanalen Gravid vecka för vecka för fansen nu möjlighet att hänga med henne under graviditeten.

Oväntade avslöjandet om relationen

I sin senaste video berättar Melina att Benjamin fortfarande bor kvar hos henne och Jacob – trots att paret numera är äkta makar och inom kort även ska bli föräldrar.

Eftersom Benjamin Ingrosso faktiskt har en egen lägenhet förutsatte följarna att han nu har flyttat ifrån vännerna och i kommentarsfältet till video är det många som undrar hur trion tänker kring upplägget.

”Jag tycker det är så otroligt konstigt att en vuxen man lever tillsammans med ett gift par. Kan du inte förklara lite kring det?”, skriver en person.

Kommer Benjamin bo kvar även när ni fått bebis?”, undrar en annan.

Benjamins ord till Melina och Jacob

I Melinas video får följarna se henne och maken gå ut och äta frukost samt gå runt i butiker – och Benjamin Ingrosso är ständigt vid deras sida. Eftersom Benjamin fortfarande är singel sedan uppbrottet från Linnea Widmark, 24, är det inte en fråga om någon dubbeldejt.

I ett inlägg på Instagram väljer Benjamin att kommentera relationen till Melina och Jacob Criborn. Intill en bild på dem tre från bröllopet skriver han:

”Den här bilden summerar mitt liv. Alltid det tredje hjulet”, skriver Benjamin Ingrosso.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN