LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Benjamin Ingrossos ord om Melina Criborns dotter Cleo

17 aug, 2020 
Malin Ljung
Benjamin Ingrossos bebislycka – avslöjar kopplingen till Melina Criborns nyfödda dotter
Som Benjamin Ingrosso längtat, nu är äntligen lilla Cleo här! Nu visar han upp den nyfödda flickan och hyllar sin vänner.
Annons
Allt om Melina CribornBrand logo
Allt om Melina Criborn

Det är ingen vild gissning att glädjen är enorm i familjen Wahlgren-Ingrosso just nu. Benjamin Ingrossos, 22, sambo Melina Criborn, 30, har nämligen äntligen fött sitt första barn. Under söndagen avslöjade hon att det blev en liten dotter som hon gett namnet Cleo.

Pappa till barnet är inte Benjamin Ingrosso, han bor nämligen hemma hos Melina och hennes make, stjärn-dj:n Jacob “Nause” Criborn, 29, medan hans egna lägenhet renoverats.

– Egentligen så tror jag att han är lite rädd för att flytta till en egen lägenhet. Jag tror att han drar på det för att han trivs ganska bra hos Jacob och Melina, har hans mamma Pernilla Wahlgren sagt i Wahlgrens värld.

Under graviditeten har alltså Melina och Jacob delat vardag med Benjamin Ingrosso, något som de inte verkar ha haft något emot.

Benjamin Ingrossos första ord om Cleo Criborn

– Vi vill inte att han ska flytta. Det är ju inte så att du och jag känner att ”varför flyttar han inte”. Det är ju vi som också håller kvar honom, förklarade de i en video, efter att ha fått starka reaktioner på den lite ovanliga boendesituationen, berättade Melina i en intervju.

Annons

Dottern Cleo föddes i fredags och Melina visade upp tre bilder på dottern och avslöjade att hennes namn är Cleo.

Familjens tillfälliga medlem Benjamin Ingrosso är också jublande glad över nytillskottet, och på sin Instagram visar han nu upp lilla Cleo tillsammans med hennes pappa och avslöjar att han kommer ha en speciell relation med den lilla tjejen i framtiden:

“Min bästa vän med hans nyfödda dotter, aka min guddotter. Välkommen till världen Cleo”, skriver Benjamin.

Melina Criborn är en av syskonen Ingrossos äldsta vänner och är mer eller mindre en del av familjen. Redan i tidig skolålder lärde hon känna Pernilla Wahlgrens barn då hon gick i samma klass som Oliver Ingrosso.

När Melina och Jacob gifte sig var Bianca Ingrosso, 25, och Benjamin Ingrosso toastmaster och toastmadam, vilket det nygifta paret knappast lär ha ångrat. Syskonen gjorde nämligen succé när de framförde en egenskriven låt om relationen med Melina och Jacob!

FOTO: TT

Annons