Benjamin Ingrossos önskan om barn: ”Vill vara en ung pappa”

Benjamin Ingrosso.

Benjamin Ingrosso verkar trivas med att vara singel.
Men något som han är säker på är att han vill vara en ung pappa.
– Jag vill kunna leka med mina barn, säger han till Aftonbladet.
Carola Häggkvist visar Benjamin Ingrosso hur man äter potatis: ”Du äter det som ett äpple”
0:55

Efter reklamen: Carola Häggkvist visar Benjamin Ingrosso hur man äter potatis: ”Du äter det som ett äpple”

(0:55)

Slå på ljud

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Karriären är på topp för Benjamin Ingrosso. I sommar ska han ut på en turné och nu rullar också den sista säsongen av hans matprogram Benjamin´s på TV4. Det är ett hektiskt schema som Benjamin förfogar över. Det är inte bara Benjamins karriär som uppmärksammas även hans kärleksliv har varit på tapeten.

I fjol så spekulerades det om att Benjamin hade funnit kärleken på nytt efter att han gått skilda vägar för några år sedan med Linnea Widmark, 26. Det var den norska influencern Frøya Winther, 29, som ryktades dejta den svenska artisten och låtskrivaren.

Benjamin Ingrosso om hur kärlekslivet idag

Nyligen kunde Benjamin bekräfta för Aftonbladet att han i dagsläget är singel. Även att ett förhållande inte är något han söker efter just nu med tanke på hans liv.

– Jag är singel. Jag tror fan inte jag skulle vara en skitrolig pojkvän att vara tillsammans med just nu, för att jag har så sjukt mycket i mitt liv. Och jag känner att den dagen jag hittar någon jag vill stadga mig med eller vad man säger så vill jag kunna ge den personen mycket av min tid, sa han och fortsatte:

– När jag väl vill börja träffa någon, då tror jag ändå att jag kommer att vilja träffa någon för att faktiskt träffa någon.

Benjamin Ingrossos nya barnbesked – berättar om framtiden

Benjamin verkar trivas som singel och han har tidigare delat med sig av tidigare dejter som han varit på. Men det finns något som han verkligen vill och det är att bli en ung pappa. I samma intervju berättar han att det är viktigt att han vill känna sig pigg och fräsch i kroppen som förälder.

– Jag vill bli en ung pappa, mina föräldrar är rätt unga jämfört med mina kompisars föräldrar och jag vill kunna leka med mina barn och inte ha ont i ryggen typ, säger han och fortsätter:

– Men jag tror ändå att jag har fem-sex år kvar då jag verkligen vill vara lite egocentrisk och jobba arslet av mig för att nå mina drömmar.

FOTO: KARIN TÖRNBLOM/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN