benjamin ingrosso

Bianca Ingrosso i tårar efter händelsen med Benjamin Ingrosso

Bianca i tårar

Dagen innan nyårsafton sändes Benjamin Ingrossos konsert tillsammans med Kungliga Filharmoniska orkestern.
I publiken satt systern Bianca Ingrosso som inte kunde hålla tillbaka tårarna när Benjamin framförde hennes låt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Molly Hammar: Egna orden om Benjamin Ingrossos stöd inför Så mycket bättre: “Inte så…”
0:39

Efter reklamen: Molly Hammar: Egna orden om Benjamin Ingrossos stöd inför Så mycket bättre: “Inte så…”

(0:39)

Slå på ljud

Sångfågeln Benjamin Ingrosso, 25, har tagit hela Sverige med storm genom sin ödmjuka personlighet, sin kärlek för matlagning och inte minst sin musikaliska talang. Dagen innan nyårsafton visades hans konsert tillsammans med Kungliga Filharmonikerna på TV4, som spelades in några veckor tidigare.

Som ung medverkade Benjamin i flera musikaler och redan år 2006 vann hann Lilla Melodifestivalen med låten Hej Sofia.

Elva år senare tog han sig an Melodifestivalen-scenen med låten Good Lovin' och hamnade på femte plats i tävlingen. Redan året därpå gjorde han comeback i Melodifestivalen och med bidraget Dance You Off kammade han hem vinsten och fick representera Sverige i Eurovision Song Contest i Lissabon.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Benjamin Ingrossos hyllning till storasyster Bianca Ingrosso

Trots att han stått på stora scener med miljontals tittare berättar han i TV4 att konserten med Kungliga Filharmonikerna förväntas bli den mäktigaste i hans liv. Konserten omfattar endast hans egna låtar och tillsammans med orkestern blir atmosfären minst sagt storslagen.

– Sen är det ju känsligt, det sitter ju, hela ens familj och alla ens vänner. Och de vet ju om några, hur mycket det här betyder för mig, säger Benjamin i programmet.

Att storasyster Bianca Ingrosso, 28, är Benjamins största fan är det nog ingen som missat. Hon tar varje chans hon får att hylla sin brors omåttliga talang och att hon var på plats under kvällen var givet.

– Min syster, vi är ju väldigt lika, så jag tror att hon har alltid varit den som är åskådaren som sitter i publiken. Nu gör hon ju det ikväll igen, men jag tror att det kommer kännas på ett annat sätt. Det blir lite som att hon får se lilla Benjamin som får den här musikaliska upplevelsen att gå i uppfyllelse, säger Benjamin och fortsätter:

Benjamin Ingrosso under framträdandet.

Benjamin Ingrosso under framträdandet.

– Hon känner väldigt mycket känslor, och väldigt mycket likadana känslor som jag. Så jag tror att hon kommer vara den som får fälla tårar ikväll och jag får bara vara proffsig och hålla in allting och leverera ett hyfsat icke-gråtandes performance istället.

2021 släppte Benjamin låten Smile som han skrivit till Bianca och den var en. När artisten framför låten under konserten blir Bianca märkbart känslosam och framträdandet lämnade inte ett öga torrt.

Tittarnas lovord till Benjamin Ingrosso efter konserten

Det var långt ifrån bara Bianca som berördes av konserten. Under fredagskvällen överöstes Benjamin av kommentarer från imponerade tittare. På TV4:s Facebook låter sig lovorden inte väntas.

"Benjamin, magiskt. Helt underbart, du är unik. Tack för en fantastisk kväll du är AMAZING", skriver en tittare.

"Benjamin du är bara BÄST, helt fantastisk konsert. Du är så begåvad och proffsig person. Önskar dig all lycka i livet Benjamin", hälsar en annan.

"Största artisten som finns i Sverige. Vilket geni, tack Benjamin", skriver en tredje.

"Tårar av denna ödmjuka kille... Finner inga större ord än MAGI. TACK", skriver en fjärde och får medhåll:

Bianca i tårar.

Bianca i tårar.

"Benjamin du äger! Jag visste att du är bra men detta var magnifikt! Det finaste och bästa jag sett på länge!! Världsklass!"

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN