LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Benjamin Ingrossos gåva till Melina och Jacob “Nause” Criborn

09 sep, 2020 
Benjamin Ingrosso är nära vän med Melina och Jacob “Nause” Criborn.
Nu ger han paret en oväntad present på deras bröllopsdag.
Annons

Allt om Benjamin IngrossoBrand logo
Allt om Benjamin Ingrosso

I Wahlgrens värld får tittarna inte bara följa familjen Wahlgren-Ingrosso utan även flera av deras vänner. Några personer som fått stora roller i serien är Melina Criborn och dj:n Jacob “Nause” Criborn. Melina, som i grunden är barndomsvän med Oliver Ingrosso, har kommit att bli nära med hela familjen.

När paret gifte sig i höstas fanns både Benjamin Ingrosso, Bianca Ingrosso, Pernilla Wahlgren och Oliver vid deras sida. Bröllopet kom senare även att visas i ett helt avsnitt i tv-serien Wahlgrens värld.

I realityserien har tittarna även fått se att Benjamin gjort sig redo för att flytta in i sin första egna lägenhet. Men i serien har tittarna inte fått se honom flytta in, då den ska ha renoverats under en längre tid. Under renoveringstiden har han bott hos just familjevännerna Melina och Jacob.

– Egentligen så tror jag att han är lite rädd för att flytta till en egen lägenhet. Jag tror att han drar på det för att han trivs ganska bra hos Jacob och Melina, har hans mamma Pernilla Wahlgren sagt i Wahlgrens värld.

Annons

Att de alla tre är nära vänner går inte att missa. När paret väntade sitt första barn la även Benjamin ut ett inlägg på Instagram om gravidetslyckan:

”Jag blir äntligen “‘Uncle Ben” detta år! Stort grattis till min andra familj. Längtar tills jag får träffa dig Orkvid och lära dig allt jag kan i livet”, skrev han då.

Lyxiga gåvan

Nu har dottern Cleo kommit till världen, som Benjamin kallar för ”Orkvid”. På sociala medier kan man se flera bilder på den lilla flickan och häromdagen hade paret även bröllopsdag och postade då flera bilder från det maffiga bröllopet.

En som ville uppmärksamma parets bröllopsdag var Benjamin, som unnade sina vänner en lyxig present. Detta visade Melina upp på Insta story:

”Och sen kom Benjamin Ingrosso med världens finaste present. Vi älskar dig Benji”, skriver hon till en bild på en bukett och ett vykort.

På vykortet står det att paret ska få en hotellövernattning på ett fint hotell i Stockholm.

”Stort grattis på bröllopsdagen, världens bästa vänner. När det passar er så har pappa Benji löst en övernattning till er på Ellery Beach hotel till er två, även till Orkvid om hon vill. Älskar er av hela mitt hjärta!”, har Benjamin skrivit på kortet.

FOTO: Karl Melander/TT/Instagram

Annons