Benjamin Ingrossos ord om bebislyckan

Benjamin Ingrosso med guddottern Cleo

Det var tidigare i år som Benjamin Ingrosso blev gudfar till vännerna Melina och Jacob Criborns dotter Cleo.
På sin Instagram delar han med sig av en känslosam text till guddottern.
Slå på ljud

Benjamin Ingrosso, 24, är just nu en av Sveriges hetaste artister och hans nya album som är uppdelat på två, En gång i tiden - del 1 och En gång i tiden - del 2, släpptes tidigare i år och har gått på repeat i många hushåll under 2021.

Albumet visar nya sidor av Benjamin som musiker och på albumet ingår bland annat hans tolkningar från programmet Så mycket bättre.

I årets upplaga av Rockbjörnen vann stjärnartisten inte bara ett pris utan hela två priser, Årets manliga artist och Årets svenska låt: Allt det vackra.

Till Aftonbladet berättade Benjamin om glädjen över vinsterna:

– Det här betyder jättemycket, just eftersom det är fansens pris. Jag längtar tills allting blir normalt igen och vi kan gå ut och spela inför alla er och bjuda på en megakonsert, sade han då.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Benjamin Ingrosso om lägenheten

Artisten har inte skylt med att han inte trivs med att vara ensam. Han har haft sin egna lägenhet i Stockholm i två år men förklarar att han bara bott i den under ett år.

TRAGEDI Schaffers tunga familjesorg – anklagar sig själv

Han har till och med skrivit en låt om ensamheten han känner över att vara ensam i lägenheten. I låten I min lägenhet sjunger han att han i stort sett flyttade från mamma Pernillas hus till vännerna Melina och Jacob Criborns lägenhet, men efter att parets gemensamma dotter Cleo föddes så var det dags för Benjamin att "gitta out" som han själv beskriver det i låten.

Benjamins starka ord till guddottern

Sedan Melina och Jacobs dotter kommit till världen så kan Benjamin skylta med mer än bara en otroligt framgångsrik musikkarriär, han fick nämligen den ärofyllda titeln som gudfar till vännernas dotter Cleo.

På sin Instagram lade han under helgen ut en bild på Bianca Ingrosso, Cleo och Benjamin själv följt av en fin text till guddottern:

”2 veckor sedan min Toker blev 1 år gammal, fick döpas och jag fick bli gudfar till världens sötaste tjej!!!”

Det är tydligt att Benjamin är stolt över att få vara en del av bästa vännernas dotters liv.

LÄS OCKSÅ: Hannah Graaf intima avslöjande – återföreningen med ex-pojkvännen

LÄS OCKSÅ: Pojkvännen Jesper Nicklassons starka ord till Peg Parnevik inför alla

FOTO: Benjamin Ingrosso/Instagram, Charlotte Brunzell/TT

SENASTE NYTT!