LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Benjamin Ingrosso visar upp lyckan med Miranda Kroge – efter Kristallen

01 sep, 2023 
Simon Lundh
Benjamin Ingrosso har all anledning att fira.
Nu visar han upp lyckan med producenten Miranda Kroge efter vinsten på Kristallen.
”Fan vad fint”, skriver han på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Benjamin Ingrossos plötsliga pik till familjemedlemmen: ”Mamma har..”Brand logo
Benjamin Ingrossos plötsliga pik till familjemedlemmen: ”Mamma har..”

Benjamin Ingrosso, 25, har mycket att vara stolt över i dagsläget. Under sommaren har han genomfört en stor turné runt om i Sverige, men även med spelningar utomlands. En turné som han kallar Allt det vackra. Även om den ännu inte är över har artisten flera lyckade spelningar bakom sig i bagaget. Det är dock inte det enda som Benjamin kan skatta sig lycklig över det här året.

Benjamin Ingrossos stora lycka med Miranda Kroge efter vinsten i Kristallen 2023

Dessutom kan han även lägga till vinnare av inte bara en utan två kristaller. Både i kategorin årets tv-personlighet och i kategorin årets livstilssprogram. Ett pris han tog emot tillsammans med producenten för programmet Miranda Kroge. I ett inlägg på Instagram delade Benjamin med sig av känslorna efter att ha tagit emot två utmärkelser. På flera bilder kunde man se Benjamin tillsammans med Miranda och båda såg väldigt lyckliga ut över vinsterna.

Annons

"Fan vad fint att få avsluta min 3e och sista säsong av "Benjamins" med 2 kristaller!!! Tack till alla ni som röstade och tack till juryn! Men framförallt tack till alla bakom och framför kameran som gjort dom här 3 säsongerna med mig! Ingen nämnd ingen glömd! Puss och kärlek", skriver han på plattformen.

Starka reaktionerna efter Benjamins vinst i Kristallen

Benjamins vinster har blivit väl omskrivet och han hyllades inte bara på galan på Cirkus i Stockholm. I kommentarsfältet under hans inlägg passar följarna på att skicka sina gratulationer och berätta hur mycket de unnar artisten vinsten i båda kategorierna.

"Så värd. Saknar och kommer sakna Benjamin’s. Sett alla avsnitten om & om igen", kommenterar en följare.

"Såååå värd alla priser och det kommer bli fler! Du är en stjärna med en otrolig begåvning på alla sätt", skriver en annan.

"Du är värd allt Benjamin. Är det någon som ska ha 2 kristaller så är det du", skriver en tredje följare som kommenterat i benjamins inlagg.

FOTO: Christine Olsson/Claudio Bresciani/TT

Annons