Benjamin Ingrosso stöttas av familjen efter erkännandet

Benjamin Ingrosso

I sommar ska Benjamin Ingrosso delta i Så mycket bättre.
Tills dess står det ganska stilla på jobbfronten, vilket har fått honom att sakna artisteriet väldigt mycket.
Nu stöttas Benjamin av både familj och följare på Instagram.
Intervju med Benjamin Ingrosso på Grammis 2020
Slå på ljud

Det händer en hel del i artisten Benjamin Ingrossos, 22, liv just nu. Han håller på att göra sig redo för att en gång för alla flytta hemifrån men på grund av coronautbrottet har renoveringen av den nya lägenheten tagit längre tid än väntat. I Lyssnarhjälpen: Music Sessions avslöjade Benjamin att det finns en stor detalj som måste lösas innan han kan bosätta sig i enrummaren, som ligger i centrala Stockholm.

– Tills mitt kök är klart, då vill jag flytta in känner jag, sa artisten då.

Benjamin Ingrosso klar för TV4-succén

Det är inte bara i privatlivet som det händer mycket spännande grejer utan även i karriären. Förra veckan kom Aftonbladet med uppgifter om att Benjamin Ingrosso är klar för årets säsong av TV4:s succéprogram Så mycket bättre.

Enligt en källa med god insyn ska popduon Lili & Susie tolka Benjamins Melodifestivalen-låt från 2018, som han kammade hem vinsten med.

– Ja, de kommer göra hans Dance you off, säger personen till Aftonbladet.

Artisten stöttas av familjen efter orden

Trots att det händer en hel del kul i Benjamins liv är det en stor sak som saknas, nämligen liveframträdanden. Coronautbrottet har ställt till det rejält för personer som jobbar inom musikbranschen och i ett inlägg på Instagram berättar Benjamin nu om känslorna inför att inte ha möjligheten att stå på scen just nu.

”Saknar det här”, skriver han intill en bild på sig själv med en mikrofon i handen.

I kommentarsfältet har både Benjamins familj och följare lämnat kärleksfulla och peppande hälsningar i form av emojis och längre meddelanden. Systern Bianca Ingrosso, pappa Emilio Ingrosso och bonusmamman Åsa Ingrosso är några av de namn som går att hitta i kommentarsfältet.

”Vi alla förstår dig Benjamin! Du kan vara lugn: Allt kommer att bli bra igen som förut snart så”, skriver en stöttande följare i en kommentar.

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!